Orice ti s-ar fi intamplat acum,in timp o sa treaca, toate trec! nu merita sa iti iei viata! si eu am fost tentata in trecut sa fac asta, chiar am incercat...pentru un barbat
, acum imi dau seama cat de proasta am fost...eu puteam muri si el isi continua linistit viata cu alta
cea mai buna razbunare pentru orice si oricine e sa incerci sa fi fericita. iti datorezi tie asta!
Ai dreptate niciun baiat nu merita suferinta noastra.M-a ajutat mult rasp tau mersi
Ma bucur sa te-am ajutat! daca vrei mai vb pe mess.te pup
Id meu de mess este andreea_buckarest.Vb pe mess.Pup
Tu n-ai ce face la ora asta?! Nu pot sa cred ce mentalitate au unii... Daca tot vrei sa incerci, aprinde si o lumanare inainte sa bei!
Indeferent de ce te-a făcut să te simţi aşa rău, treci peste asta.Nu trebuie să te gândeşti la moarte, la sinucidere. Eşti tânără, trăieşte-ţi viaţa! Toată lumea are şi momente mai puţin plăcute în viaţă dar asta nu înseamnă că trebuie să ne omorâm când dăm de greu.Sunt atâţia copii,atâţia oameni bolnavi în ţara asta care luptă să trăiască,îşi doresc foarte mult chestia asta sau oameni săraci care nu au ce mânca dar totuşi vor să trăiască şi tu, care ai de toate, vrei să te omori? Trăieşte-ţi viaţa că toate trec!
Wow! Da ce ti-a venit? Calmeaza-te, respira adanc. Orice s-ar fi intamplat nu merita sa-ti iei viata.Priveste in ansamblu, viata merita traita! Te rog sa nu faci vreo prostie.
Parerea mea este ca ar trebui sa incerci singura sa vezi respectiv sa simti efectele clorului asupra organismului tau.
Aky_5030 întreabă:
KillMePlease întreabă: