| irinuk28 a întrebat:

Ce senzație aveți atunci când găsiți în mâncare un fir de păr?
FUNDĂ pentru un răspuns original!
P.S. Din experiență, vă rog!

Răspuns Câştigător
| Vidacu69 a răspuns:

Sincer,ma opresc vreo 10 secunde il scot si numai mananc, pur si simplu imi vine sa vomit daca vad un fir de par in mancare, si e si mai rau daca e in gura :@,(daca mananc cu cineva in acelasi timp si vad un fir de par in mancare il scot cat mai subtil (sau nu il scot) ca sa nu il "scarbesc" si pe cel de langa mine._) Deci ma opresc din mancat si aia e pentru ca imi vine sa vomit. As vrea sa stiu si ce faci tu happy. Bafta

| irinuk28 explică (pentru Vidacu69):

La fel oh go on, adică mă uit la răspunsul tău și parcă l-am scris eu thinking, jur.E ceea mai mare fobie a mea, pe langa șoareci. Ughhh, deja mă iau fiori cat timp îți scriu răspunsul :-s.

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Doamne ferește să am o așa experiență!
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

E cam jenant dar asta e.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Firul de par nu imi pare a fi scarbos, mai mult musca este scarboasa ca se pune pe toate mizeriile si apoi aterizeaza in oala/farfurie etc.
Deci nu parasesc farfuria daca este un firicel de par, dar daca este musca/gandac..raman flamanda intreaga zi.
O zi bunahappy

| darrio2007 a răspuns:

Destul de proasta.Dar il scot afara si continui sa mananc.

| irinuk28 explică (pentru darrio2007):

Pff,mie mi se taie pofta de mâncare automat! Totuși nu știu de ce, e doar un fir, dar creează o greață imensă. :-&

| MaliciousDeath a răspuns:

Pun un accent destul de mare pe igiena cand vine vorba de mancare. Daca e al meu,e ok,il dau la o parte.Dar sa gasesc un fir de par intr-un biscuite de exemplu, ughh, daca n-am inghitit deja, probabil l-as scuipa, dupa care as refuza sa mai mananc un biscuite din pachetul respectiv si m-as spala pe dinti de vreo 3 ori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bucătarii cheli sunt la modă, dăă.

| irinuk28 explică (pentru anonim_4396):

Ăăăă,da.Cătălin Scărlătescu?! oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici una imi vad de treaba in continuare. laughing)

| Cosmiツ a răspuns:

Senzatie de dezgust!winking Din experientalaughing