Alea de buzunar?
)
Pai vezi si u sa fie de la 8-10 mil in sus ca sa fie de fita ...in ziua de azi conteaza cat ai dat pe el ...adica sa fie scump [altfel nu esti la moda]
o prostie...
Pai vezi sa fie bun la capitolul care vrei u, muzica, poze sau net ...atentie, greu gasesti telefon cu cele 3 caracteristici strong...trebuie sa aiba o slabiciune la ceva, asa ca sa fii atenta
Modele de telefoane sunt multe, alege ce iti place tie, nu prietenilor
Distractie placuta
Eu mor dupa iphone-urile de la apple, este adevarat ca sunt scumpe dar abia astept sa capat unul.
Telefoanele nu se poartă.
Dacă te referi la cele mai noi modele, ei bine, sunt la modă cele touch screen, wireless sau cele cu tastatură QWERTY.
Samsung Corby.Acum depinde si de cat vrei sa coste.pentru mai multe telefoane intra pe:
www.evomag.ro sper ca ti-am fost de folos
Wow, ce telefoane se poarta?![]()
Incredibil... Eu sunt de parerea ca un telefon, nu il schimbi asa usor, si nu il cumperi scump deoarece poti sa cheltui si altcumva banii.
Eu am un Nokia care a suferit mult la viata lui, il pot folosi ca telefon, cand ma latra cainii pe post de piatra, si tot functioneaza.
Pentru poze am aparat foto.
Pentru muzica mp3 si computer. Desi mp3 nu ii vad rostul.
Mie imi place foarte foarte foarte mult LG KS360 ...http://berrymint.files.wordpress.com/2008/12/lg-ks360.jpg
Mai nou se poarta sceen touch, sunt cele mai noi si colegii te vor invidia ca il ai. E cam scump dar eu zic ca merita. Te pup
Ai mai multe optiuni, dar eu sunt de parere ca tot nokia e cel mai bun si super telefon!
Samsung Star cel mai fain! are tot si e si pentru fete!
bateria tine mult, pozele sunt super, muzica merge tare, screen touch, pozele se misca cum vrei tu etc.
eu il ador pe al meu
Cleopatra20000000 întreabă:
LisaJulie întreabă: