Agramatii care se ofuscheaza adanc atunci cand "indrazneste" cineva sa-i corecteze.
Cei care pun intrebari stupide si nu isi bat nici un pic mintea sa gaseasca ei un raspuns...
Si dupa cum zic si ceilati agramatii
Bafta!
Agramatii, cei care sunt certati cu Google-ul, intrebarile de genul "Am inaltimea X si greutatea Y. Sunt grasa?" care sunt exagerat de frecvente in ultima vreme si funditele. Probabil mai sunt unele chestii, dar nu-mi vin in minte pe moment.
Mie mi se rupe mult prea tare ca sa ma enerveze ceva in adevsaratul sens al cuvantului. Ce nu ma incanta e legat de virginitatea ridicata la rang de virtute suprema si sfaturi de gen " spala-te cu lamaie in zona intima ca sa sangerezi si sa pari virgina". Nu sunt suficiente butoane de stupid pentru asa ceva!
2: iritante sunt intrebarile cu "era o melodie cu cuvinte, dar nu stiu care"; cum se cheama?
3 stupid mi se pare sa intrebi chestii pe care ti le zice google-ul automat. Ba mai mult, e si mai stupid sa ceri teme pe net, ba mai mult, sa le primesti!
Eu mi-am facut teme fara net si nu am murit.
Intrebarile gen " cum e vremea", sau " cand s-a nascut nu stiu cine", intrebari la care cu doar un search pe google se gaseste usor un raspuns 8-).
>
Intrebarile stupide ale unora care pot fi gasite foarte usor cu un click si cei care fac multe greseli de scriere.Se mai si supara daca ii atentionezi.
Cum au spus toti, agramatii, insa cel mai rau ma enerveaza intrebarile care se termina cu "dau fundita:X:X" si raspunsurile care se termina cu "funda?![]()
:X" sau "funditsaaaa? te roog:X:X"
Persoanele care au chef de cearta, ca tine, eventual!
Poti da si raport daca nu-ti convine. Dar asta e adevarul!
Idei de genul : dacă mi-a făcut din mână înseamnă că mă iubeşte? Dacă merg acolo unde a zis şi e o farsă şi toţi râd de mine?
Întrebări de tipul vreau x (x= un obiect ) cine mi-l dă gratis? Păi ce suntem aici?
Şi cei care habar n-au despre ce vorbesc şi îşi exprimă o părere. Dacă nu şti, nu mai bine taci?
Sau tot aşa în ce an a murit Y, google nu există?
Sunt mai multe:
-intrebari fara cap si coada, de nu stii ce vrea de fapt, cele care se pun pentru a se lauda(uite ce am eu), cerseli de teme, cele la care se poate obtine un raspuns foarte usor, mai repede si mai bun cu o cautare simpla, agramate, obscene etc;
-raspunsuri cu aceleasi lipsuri ca la intrebari, cele cu nu stiu, injurii si etichetari negative ale altor respondenti etc;
-calificative date din razbunare;
-dispretul ori nebagarea in seama fata de respondenti, din partea celui care a pus intrebarea, nu se oboseste nici macar sa acorde un calificativ oarecare. S-auzim si de bine!
Neagracaceara întreabă: