Am un prieten care mergea noapte de noapte să-şi întâlnească iubita în parc. S-au căsătorit. Acum iarăşi o caută noapte de noapte dar nu prin parc ci prin vecini.
Mie îmi place fasolea deci nu mi se pare un inconvenient, dramă era dacă descopereai că-i expirată, ori conţinutul era "ardei pentru umplut" şi tu n-aveai cu ce-i umple...sau dacă o păpai şi făceai botulism...
Fasole batura in conservá? Ce o sa faci, bagi la matz si-ti imaginezi ca e pate de porc.Sigur o sa-ti prinda bine pe frigul ala
Nu prea e de râs.
Dă o raită prin căminele studenţeşti să vezi cum trăiesc studenţii şi după aia să râzi. Bine c-o avea şi p-aia.
Acum statul mai reduce din subvenţii şi din bursele de merit, n-o să-şi mai permită studenţii nici măcar cutia aia de fasole.
Nu e de râs deloc!
Nici nu-ţi mai vine să fii student. Care-i satisfacţia? Stai într-un cămin cu 5 în cameră, fiecare cu frustrările lui, mănânci fasole la conservă dar eşti intelectual.
Ţara nimănui...
Data viitoare cand vrei pateu cumperi conserva de fasole si invers.
Un individ cumpara o conserva de c*r de elefant. Ajuns acasa o deschide si spre stupoarea lui conserva era goala. Merge inapoi la negustor si-i spune nemultumirea insistand sa-i de-a alta conserva.
-D-le ii zice negustorul ai dreptate ca este goala dar la dvs, s-a nimerit gaura c***lui.
mihai5 întreabă:
Neagracaceara întreabă: