Eu i as lasa pe toti care ma urasc sa ma tortureze
ar fi placerea mea... as deschide un festival numit "COPII NEAJUNSI LA PUBERTATE" speciala pentru mine Justin Bieber unde as vinde lucruri HATEBIEBER cum ar fi tricouri, cani, carti, si toate panaramele AAA si la sfarsit la iesire iau o pancarda in mana pe care scriu "HIT IN THE BALLS ONLY 50 CENTS" (mie Justin Bieber) si cam atat tot ce alceva ar putea face un copil la 8 ani sau cat 6 are el (pentru toata ura cred ca banuiesc macar o funda, NU?) macar una...
Poate ca as face ca tine. Nu imi place deloc de el pentru ca mi se pare prea ingamfat, adica prea se crede el regele pamantului. Nu stiu ce vad atatea fete la el de il plac atat.
As intoarce banii cu lopata si mi-as scote iubitul la un suc![]()
care vrea sa vina sa ma anunte
Nu as suporta cine sunt.Nici macar nu am incheiat complet scoala si vreau sa fiu cantaret, as renunta la postura aceasta si m-as apuca mai mult de carte, deoarece, totusi am 16-17 ani.
P. S:Il urasc pe Justin Bieber. Mi se pare prea faimos si incaracat de faima...multe fete il plac dar in realitate e doar un simplu copil care arata de 11-12 ani desi el are 16-17 ani.
O zi buna!
Eu i as lasa pe toti care ma urasc sa ma tortureze
ar fi placerea mea, as deschide un festival numit "COPII NEAJUNSI LA PUBERTATE" speciala pentru mine Justin Bieber unde as vinde lucruri HATEBIEBER cum ar fi tricouri, cani, carti, si toate panaramele AAA si la sfarsit la iesire iau o pancarda in mana pe care scriu "HIT IN THE BALLS ONLY 50 CENTS" (mie Justin Bieber) si cam atat tot ce alceva ar putea face un copil la 8 ani sau cat 6 are el (pentru toata ura cred ca banuiesc macar o funda, NU?) macar una...
Mias vedea de viiata mea si nas fi cantaret dela varsta asta as oune mai intai mana pe carte