Draga fiule,
Iti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu. Daca primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu bine. Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti pentru a ti-o mai trimite o data. Iti scriu incet pentru ca stiu ca tu nu citesti prea repede. Acum cateva zile tatal tau a citit ca marea majoritate a accidentelor se petrec la o distanta de un kilometru de casa. De aceea ne-am hotarat sa ne mutam mai departe. Noua casa este minunata; are si masina de spalat, dar nu stiu sigur daca merge. Ieri, am bagat lenjeria in ea, am tras de maneta, si de atunci n-am mai vazut-o. Vremea pe aici nu e foarte rea. Saptamana trecuta n-a plouat decat de doua ori. Prima data, ploaia a tinut 3 zile, a doua oara 4 zile. Apropo de vesta pe care o vroiai, unchiul Petre mi-a spus ca daca o trimitem cu nasturi, cum sunt ei grei, o sa coste mai mult; atunci am taiat nasturii si i-am pus in buzunar.
In sfarsit, l-am ingropat pe bunicu'; l-am gasit cand ne-am mutat. Era in dulap din ziua in care a castigat la "De-a v-ati ascunselea". Sa-ti mai zic ca alaltaieri, a explodat bucataria si tatal tau si cu mine am "zburat" din casa. Ce emotie! A fost pentru prima data dupa multi ani cand tatal tau si cu mine iesim impreuna undeva. A venit doctorul sa vada daca suntem in regula, si mi-a pus un tub de sticla in gura. Mi-a zis sa nu vorbesc 10 minute. Tatal tau s-a oferit sa cumpere tubul acela. Si daca tot vorbim de taica-tu, te anunt ca si-a gasit de lucru, e foarte mandru de asta. Lucreaza peste aproape 500 de oameni. L-au angajat sa tunda iarba in citimir.
Sora ta Julia, cea care s-a casatorit cu sotul ei, a nascut in sfarsit, da' nu stim inca sexul copilului. N-as putea inca sa-ti spun daca esti unchi sau matusa. Taica-tu a intrebat-o pe sora-ta Lucia daca mai este insarcinata. Lucia i-a zis ca da, in 5 luni de-acum; atunci taica-tu a intrebat-o daca era sigura ca era al ei. Ea i-a spus sigur ca da. Ce fata sigura, cata mandrie! Asa fata, asa tata! Varul tau Paul s-a casatorit si se roaga in fiecare zi in fata sotiei lui. E fecioara! Dimpotriva, nu l-am mai vazut pe unchiul Vasile, ala care a murit anul trecut... Cel mai rau e frate-tu ala mic, Ionut. A incuiat masina si a lasat cheile inauntru. A trebuit sa se duca pana acasa sa aduca dublura ca sa ne scoata pe toti de acolo.
Bine, fiule. Nu pot sa-ti trec adresa pe plic pentru ca n-o stiu. De fapt, ultima familie care a locuit aici, a plecat cu numerele pentru a le pune la noua adresa. Daca o vezi pe Margareta, transmite-i salutarile noastre. Daca n-o vezi nu-i spune nimic.
Mama ta care te adora,
Antoaneta
P.S. Aveam de gand sa-ti pun si niste bani, dar deja am inchis plicul."
1Un barbat intra in bar si zice vinzatoarei toarna o suta cit nu so inceput, aceia ii toarna, el o bea.Barbatu mai toarna una repede cit nu so inceput, aseia iar ii toarna, el iar o be.Hai mai repede toarna inca una cit nu so inceput, aseia iar ii toarna sil intreaba da sini a s plateasca.
Barbatu ...Eeee deamu so inseput. 2Alo, radio noroc? -da radio noroc va ascultam, - da mă aud tatzi? - da desigur, - si prin magazine? - desigur spuneti! - wai Feghea lapte nu trebu ca a luat mama deam! 3Barbatul: - In sfarsit! Am asteptat asta atata timp!
Femeia: - Vrei sa plec?
Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta.
Femeia: - Ma iubesti?
Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: - M-ai inselat vreodata?
Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: - O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: - Ai innebunit?
Femeia: - Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: - Da!
Femeia: - Iubitule! si acum, citeste de jos in sus... scuze de mass dar e prea tare sa nu-l citesti... merita citit
Cel mai "amuzanta" banc? La felul in care scrii, nici nu-ti mai trebuie bancuri; citesti ce-ai scris si te umfla rasul.
Vad ca si raspunsul lui @inesa e pe masura: adica, ininteligibil.
1) A murit Gheorghe şi merge-n Rai unde aşteptă să-i vină rândul. Stând el acolo, vede mai mult ceasuri, aşa că-l întrebă pe Sfântu Petru:
- Sfinte Petre, ce-s cu atâtea ceasuri aici?
- Păi fiecare om are un ceas şi de fiecare dată când omul minte, manoşul arată c-a trecut o secundă.
- Şi ceasul ăla care-i la ora 12 al cui e? (Gheorghe)
- E al unui bebeluş sărăcu-i nou-născut şi n-a minţit încă. (Sfântu Petru)
Stă Gheorghe un pic şi întreabă:
- Da ceasul lui Emil Boc unde-i?
- Oo-i în camera lui Isus, îl ţine pe post de ventilator. (Sfântul Petru)
2) A mers Gheorghe-n Bucureşti cu bicicleta şi si-o pune lângă Casa Palatului şi se uită pe acolo.
Din curte, un paznic îi zice:
- Măi bade, i-aţi bicicleta de acolo că trebui să vină preşedintele, vice-preşedinntele şi consilierul.
La care Gheorghe:
- No las că nu-i bai, că i-am pus lăcat.
3) Într-o vară trebuia să stea un ţigan, un român şi un spaniol într-un coteţ cu un porc.
Primul care intră-i spaniolul. Intră el, stă o săptămână, stă două săptămâni, dae până la urmă nu mai rezistă şi iese afară şi zice:
- Vai, ce pute porcul!
Al doilea care intră-i românul. Intră el stă o lună, stă două luni, dar nu mai rezistă nici el şi iese afară şi zice:
- Vai, ce pute porcul!
Apoi intră şi ţiganul. Stă el 6 luni, stă un an, dar după un an iese porcul afară şi zice:
- Vai, ce pute ţiganul!
4) Două bătrâne merg într-un parc. O bătrână avea un nepot, iar o bătrână avea o nepoată.
Când ajung în parc, se aşează pe o bancă, iar fata strănută.
Baiatul:
- Sănătate!
Bătrâna care avea nepoata zice către bătrâna care avea nepotul:
- Ce nepoţel educat ai.
Fetiţa strănuă din nou, la care băiatul iarăşi:
- Sănătate!
Bătrâna din nou:
- Ce nepoţel educat ai!
Fata strănută a treia oară, la care băiatu-i zice:
- Ai răcit, curvă mică!
5) Un hoţ a intrat într-o casă, face 2 paşi şi aude o voce:
- Isus te priveşte.
Mai face 2 paşi şi aude din nou:
- Isus te priveşte.
Mai face încă 2 paşi, aprinde becul şi vede un papagal, apoi zice:
- Cine dracu-i aşa de prost să-i pună numele „Isus" unui papagal?!
Papagalul răspunde:
- Nu, eu-s Sfântu Petru. Buldog este Isus.
6. Bulă la şcoală.
Învăţătoarea:
- Bulă, la ce timp este „sunt frumoasă"?
- Trecut, doamna învăţătoare!
Intr-o curte era un cocos si restul pasarilor erau gaini.De fiecare data cocosul se ducea la fiecare sa le pupe insa doar la una cand se ducea, ii smulgea cate o pana.Intr-o zi, la un moment dat, gaina revoltata il intreaba pe cocos:
-Da mie de ce de fiecare data imi smulgi penele si pe ele le saruti?
Cocosul:-Pe tine te vreau goala baby!
ღArySოﺁℓεღ întreabă:
Georgemy2 întreabă: