anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Chitara sau skateboard? Am nevoie ca sa impresionez o fata rolling on the floor Suna ciudat,asta e, help me?
Funda?

18 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Ambele pasiuni sunt interesante la un băiat din punctul meu de vedere.
Baftă!

| William a răspuns:

La care te pricepi mai bine?

| T0T a răspuns:

Ambele.

| LoveSleep a răspuns:

Îi cânți la chitară în timp ce te dai cu skate-u.

| Doub a răspuns:

Skateboard. Ai grija cum cazi.winking

| AirănMeidăn a răspuns:

Probabil chitara, dar de ce nu ambele

| Mayar a răspuns:

Sakteboard - asa cazi si poate iti mai vine mintea la cap big grin

| LaughingKarima a răspuns:

Skateboard. Dar aleg asta doar pentru ca eu ma dau, si sincera sa fiu cred ca mai bine vad un baiat pe skateboard decat cu o chitara in mana, plus ca datul pe skateboard e mai greu de invatat decat cantatul la chitara. Dar acum depinde si de cat de usor se lasa impresionata fata respectiva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chitara.Cu skateboard-ul poți să cazi și atunci sigur nu va mai fi impresionată.

| nightwish12356798 a răspuns:

Chitara

| fatpookie a răspuns:

As vrea sa raspunda fetele in general, pe voi ce v-ar impresiona mai mult?

| Alexandrionel a răspuns:

Depinde pe care sti sa il folosesti si care ti se potriveste mai bine. Adica degeaba ai un skatebord misto, daca nu sti decat sa mergi pe drum drept si foarte incet si degeaba ai chitara daca o folosesti pe post de jucarie pentru bebelusi. Iar ambele aptitudini se invata in timp, nu vei invata intr-o saptamana 2 nici sa te dai cu skateboardul nici sa canti la chitara suficient ca sa o impresionezi.
Depinde de asemenea cum vrei sa o impresionezi: ca si baiatul rau si aventurier, care nu se teme de julituri si face acrobatii periculoase cu skateboardul, sau ca si baiatul sensibil si delicat, care canta la chitara facan-o sa viseze la tot ce e mai frumos in lume?
Ea ce stil crezi ca prefera?
Alte optiuni de a o impresiona mai ai?

| fatpookie a răspuns (pentru Alexandrionel):

Alte optiuni nu-mi vin in minte, dar daca ai audwinking

| Alexandrionel a răspuns (pentru fatpookie):

Depinde ce consideri ca te reprezinta, ce talente ai si ce fel de fata este ea. De exemplu stiu pe un pusti de liceu, care organiza mini petreceri si toate fetele erau inebunite dupa el. Tipul era un dj amator, cu un echipament de genul: http://www.mediamarkt.be/......89140.html
Dar repet, depinde cel mai mult ce te reprezinta pe tine, daca el avea succes, nu inseamna neaparat ca si tu vei avea, totul depinde de talentul tau.;)

| FirstUnicorn a răspuns:

Depinde ce stil e thinking Pe mine m-ar impresiona ambele, desi ma dau skate-ul, mi-ar placea sa-mi cante un baiat la chitara.

| Simona101 a răspuns:

Chitara...
O piesa de dragost;-)

| YoNuT1415 a răspuns:

Men parerea mea,, Chitara! e cea mai buna alegere