| ș53fan a întrebat:

Cine imi recomanda si mie cateva linkuri de grup de Whatsapp?
Dar sa fie nu neaparat populare cat civilizate! Adica vreau ceva mai putin cunoscut in care sa fii respectat si sa ai ce sa vorbesti si sa nu te injure unii fara motiv! As vrea mai mult, dar pana la urma dati-mi ce o fi! Link-uri sa fie! Daca sunt si pe aici din cei care imi raspund si au grup imi pot lasa link! Astept oferte! Sa vina ofertele!

7 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Am incercat sa intru intr-un asemenea grup si am fost dezamagita. Fa-ti prieteni in alta parte, nu in grupuri pe wapp.

| ș53fan explică (pentru Aasdfghj):

Dezamăgită? De ce? Care a fost cauza?

| Aasdfghj a răspuns (pentru ș53fan):

Eu eram cea mai mare ca varsta de acolo. Erau doar pustani de 14-15 ani care se cunoasteu intre ei, aveau glumele lor, dar pe seama mea. Deci pe scurt, nu eram disponibila ca baietii sa se dea la mine, asa ca au inceput jignirile. Nu am nimic cu persoanele mai mici fata de mine atata timp cat se poarta civilizat si exista un subiect in comun. (Asta ca sa nu intelegi gresit. laughing ) De asta cred ca nu e ok sa intri intru grup de persoane cu care nu ai nimic in comun, cu care nu te cunosti.

| Neorxnawang a răspuns:

Nu gasesti.

| ș53fan explică (pentru Neorxnawang):

Greșești! Se găsesc! Poate te referi că nu se găsesc conform cerințelor mele? Sau că nu se găsesc deloc? Pentru că dacă e a doua variantă, te voi contrazice!
Se găsesc, prea se găsesc. Cauți pe google grupuri WhatsApp ai găsești acolo! laughing