Buna,
1. Aceasta agentie de buzunar din Buzau, care jegmaneste oamenii nu are nici o legatura cu One Models Agency (www.onemodels.ro)
2. One Models Agency nu racoleaza pe nimeni pe strada si nu percepe nici o taxa de inscriere sau scolarizare.
3. Singurele birouri ale One Models Agency sunt in Craiova si Bucuresti.
Ieri, 13. 10. 2010 ma plimbam cu fata si am fost oprit de un tip care mi-a recomandat sa inscriu fetita la ei, contra sumei de 60 lei. Cica va participa la prezentari de hainute pentru copii. Am fost suspect in momentul cand le-am zis ca in principiu sunt de acord dar as dori sa ma interesez pe net despre agentia The one models iar raspunsul a fost ca nu am decat 1 zi sau 2 pentru inscriere, ma grabeau, cum ca asta e sansa ei, sa nu o irosesc...etc. Le-am cerut date despre agentie si mi-au pus pe laptop cateva poze cu prezentari de ale lor facute la un mall, hahahaah, doamne, poze cu fata am si eu pe calculator, chiar asa naivi ne cred astia? Nu stiu mai multe, dar cred ca e o excrocherie, teama mea e sa nu apara poze cu fata in nu stiu ce reviste de afara, poze trucate, ca doar se c-am practica, la cati pedofili sunt in lumea asta.
Vere si pe mine m-a oprit tot la fel pe strada, eram cu mama si am fost la sediul acela al lor...mie mi se pare o excrocherie deoarece acea feneie care explca despre ce este vorba imi tot zicea ca nu trebuie sa stau pe ganduri.nici eu nu stiu daca sa accept sau nu.Dar am vazut ceva pe internet: The One Models este un fake! agentia adevarata se numeste One Models Agenty si are sediu la Casa Studentilor.Deci parerea mea si asta cred ca o sa fac si eu:Nu accepta ca e fake!