| Smarandica a întrebat:

Cine stie cum pot bloca un filmulet de pe Youtube daca l-a pus altcineva? Sau sa fac cumva sa-l sterg? Va rog mult de tot! dau fundasad

Răspuns Câştigător
| Gosh. a răspuns:

Hei Leonna
In primul rand imi pare rau pentru tine, imi imaginez ca nu e o situatie prea placuta.
In al doilea rand, eu pot sa spun ca ma pricep destul de bine la YouTube si sper sa te pot ajuta. Ai mai multe optiuni:

1. Te duci pe video, chiar sub numarul de vizionari ai un stegulet. Dai click pe el apoi pe "Select A Reason" apoi "Child Abuse" (e singurul care se incadreaza cat de cat la ce mi-ai scris tu).
Deci video-ul a fost raportat. Daca faci mai multe sesizari, va fi scos de pe YouTube.

2. Poti sa intri pe contul persoanei si sa ii stergi vid-ul. Asta doar daca ai parola.

Nu prea te-am ajutat sad
Dar. YouTube e un site foarte puternic si cu greu poti sa faci ceva semnificativ.

6 răspunsuri:
| aLina_8828 a răspuns:

Pai... intri pe youtube( pe contul tau )asa.in dreapta sus acolo, iti apare numele tau cum ar fi: Leonna17 si langa iti apare sign out
asa.
apesi pe Leonna17[e un exempluwinking] apoi acolo o sa-ti apara my channel, subscription etc. apesi pe My videos apoi o sa-ti apara o lista cu toate videoclipurile tale. langa video apare un patrat. il bifezi pentru a sterge filmul respectiv. apoi dai pe delete. si atat:*
funda?
:X

| Smarandica explică:

Eu ma refeream sa blochez un filmulet postat de alta persoana de pe contul ei.sad

| aLina_8828 a răspuns:

Aaa.pfff.nu stiu asacrying

| Smarandica explică:

Nu te poti interesa de la cineva care se stie mai bine?sad Te rogg.

| aLina_8828 a răspuns:

Nu.pentru ca am intrebat p cineva. dar nu cred ca se poate.adica eca si cum as intra p profilul cuiva si sa il stergstraight face n-ai cum. doar daca afli contul atunci poti face cum tiam spus eu happy

| Smarandica explică:

Mersi mult imi big grin poti sa-mi lasi id-ul tau prin sms sa vorbim mai multe? sad

Întrebări similare