Hei Leonna
In primul rand imi pare rau pentru tine, imi imaginez ca nu e o situatie prea placuta.
In al doilea rand, eu pot sa spun ca ma pricep destul de bine la YouTube si sper sa te pot ajuta. Ai mai multe optiuni:
1. Te duci pe video, chiar sub numarul de vizionari ai un stegulet. Dai click pe el apoi pe "Select A Reason" apoi "Child Abuse" (e singurul care se incadreaza cat de cat la ce mi-ai scris tu).
Deci video-ul a fost raportat. Daca faci mai multe sesizari, va fi scos de pe YouTube.
2. Poti sa intri pe contul persoanei si sa ii stergi vid-ul. Asta doar daca ai parola.
Nu prea te-am ajutat ![]()
Dar. YouTube e un site foarte puternic si cu greu poti sa faci ceva semnificativ.
Pai... intri pe youtube( pe contul tau )asa.in dreapta sus acolo, iti apare numele tau cum ar fi: Leonna17 si langa iti apare sign out
asa.
apesi pe Leonna17[e un exemplu
] apoi acolo o sa-ti apara my channel, subscription etc. apesi pe My videos apoi o sa-ti apara o lista cu toate videoclipurile tale. langa video apare un patrat. il bifezi pentru a sterge filmul respectiv. apoi dai pe delete. si atat:*
funda?
:X
Eu ma refeream sa blochez un filmulet postat de alta persoana de pe contul ei.
Nu.pentru ca am intrebat p cineva. dar nu cred ca se poate.adica eca si cum as intra p profilul cuiva si sa il sterg
n-ai cum. doar daca afli contul atunci poti face cum tiam spus eu
onemaninsane întreabă:
Tweety115 întreabă: