| vegeta a întrebat:

Cine stie cum sa scapam de deochi? Sa nu spuneti cu ata rosie sau lenjerie intima pe dos ca nu functioneaza am incercat!

14 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Ia-ti un talisman cu ochiul lui horus de pe talismane-amulete.ro,eu asa am scapat

suntserios
| suntserios a răspuns:

Facepalm

| vegeta explică (pentru suntserios):

Ce inseamna Facepalm ai putea sa-mi spui?

| suntserios a răspuns (pentru vegeta):

Facepalm inseamna ca mi am dat una peste cap cand am citit tampenia ta de intrebare.

| Memecy a răspuns (pentru vegeta):

(facepalm =o plamă peste față)
Bun ...de deochi se scapă în felul următor: iei niște cărbuni și îi stingi într-un pahar cu apă și bei apa aia cu cărbune nu are nimic dacă din greșeală înghiți și cărbune, din experiență proprie știu funționează

| Duucu a răspuns:

Trebuie să-ți pui chiloții pe un băț și să-i fluturi în mijlocul drumului.

| Ibrahimovic a răspuns:

Ce-ar fi sa nu mai crezi in astfel de lucruri? happy
Cu cat crezi mai mult, cu atat se intampla. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ți mai pui deloc.

| Madayna a răspuns:

Eu port intotdeauna un snur rosu la mana si n-am avut probleme cu deochiul, alte modalitati nu stiu.

| LenoreVoldaren a răspuns:

Simptome? rolling on the floor Să înțeleg că deochiul e o boală? Știi ce cred eu, este o boală... mintală! Cum să crezi în așa o prostie? Dacă te doare ceva, mergi la doctor și îți spune el ce ai, n-o să-ți zică doctorul niciodată că ai boala ''Deochiului''.
''When stupidity like that arrives, there's always a facepalm''.

| eviltwinnn a răspuns:

Cine ti-a bagat in cap prostia asta? sunt doar superstitii...
Care ar fi simptomele deochiului? ca sunt tare curios.

| vegeta explică (pentru eviltwinnn):

Cauta pa google sa vezi care sunt simptome daca nu ai fost patit nu ai de unde sa stii pentru ca sunt persoane care nu se deoache niciodata in viata si sunt persoane, care se deoache doar de catea ori in viata si mai sunt si persoane care se deoache aproape in fiecare zii... adevarul este ca daca stai sa te gandesti cum sa te deochii si etc si pare normal o prostie dar daca ai fii patit o sa vezi ca nu o sa tii se mai para prostie pentru7 ca din cauza la deochi unii oamenii si nu nuami oameni ci si animale au murit pentru ca la unii le da dureri de cap la altii de la dureri de burta si la altii rau cum tiar fii rau de la fiere cam asa ai si de la deochii asa ca nu e nicio superstitie cauta pa google si o sa vezii cazuri destule...

| eviltwinnn a răspuns (pentru vegeta):

Prietene nu ma intereseaza ce spune gugal, ma interesa simptomele pe care le ai tu. In spatele deochiului tau inchipuit mai mult ca sigur e o boala.

| KeepcalmandloveToto a răspuns:

Cineva trebuie sa iti spuna Tatal nostru...de 3 ori...