anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cît timp suportati pantofii cu toc? Răspunsul este 2 ore si 47 minute. Doar atit pot picioarele suporta tocurile după care incepi să simti că tot ce vrei este să te descalti cit mai repede. Voi ce zice ti, si vă rog fără să jigniti sau să i mi spune ti că am o obsesie, că văd că celor care fac sex le sunt permise astfel de intrebări de 50 de ori pe zi dacă sunt sau nu gravide dacă acela doar a băgat un deget in priza lor.

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Ca durata, posibil ca ai dreptate dar, cred ca depinde de greutatea fiecarei femei care, este incaltata cu astfel de pantofi.
Posibil ca, pantofii cu platforma, care sunt rigizi, pot fi suportati o durata mult mai scurta, depinde de cat de bine vrea sa arate femeia ori fata respectiva, la evenimentul la care participa.
Tu ai dreptate cu privire la repetitivitatea unor intrebari, pe linie de sex, dar uiti ca acele intrebari sunt adresate de diverse fete, care se afla intr-o situatie critica si carora, chiar le este teama ca, sunt insarcinate si starea lor, ori varsta nu le permite sa aduca pe lume un copil.
Asa ca, nu trebuie sa te superi daca cineva iti mai spune, din cand in cand ca, intrebarile tale, variatiuni pe aceiasi tema, nu mai prezinta mare interes.
Un gand bun si multa sanatate.

1 răspuns:
| darrio2007 a răspuns:

Raspunsul difera de la caz la caz.Una e ca o femeie sa cantareasca 45 de kg si sa poarte pantofi cu toc si alta-i sa cantareasca dublu sau ceva mai mult. Timpul de suportare al pantofilor este diferit.