Te-ai trezit cu mirare direct in luna cadourilor, esti in pana de idei si nu prea stii de unde sa incepi? Nu-ti face griji, ti-am pregatit fix ce-ti trebuie: un concurs alaturi de prietenii de la Mindblower.ro :)
Daca vrei sa castigi un voucher de 150 de lei pentru cumparaturi pe site-ul lor minunat, iata ce trebuie sa faci:
1. Intra pe www.mindblower.ro
2. Alege cadoul care ti se pare cel mai potrivi pentru prietenul tau cel mai bun. Lasa linkul aici intr-un raspuns si nu uita sa spui de ce te-ai oprit fix la el.
Arunca o privire si pe pagina lor de Facebook, sigur poti sa te inspiri si de acolo.
Noi iti asteptam raspunsul pana pe 19 decembrie, la ora 11.00. Apoi facem o tragere la sorti, desemnam castigatorul si ne asiguram ca-si primeste cadoul la timp si poate sa-l aseze sub brad.
Mult succes!
Http://mindblower.ro/produs/proiector-smartphone am ales acest produs pentru serile frumoase pe care o sa le am cu prietenii
Http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro
ai place sa asculte muzica
Http://mindblower.ro/produs/boxa-smartphone-induction
am ales acesta deoarece cel mai bun prieten al meu e innebunit dupa muzica, si nu prea are el asa multi bani pentru a-si cumpara o boxa portabila, nici eu nu am si de aceea ar fi grozav daca as putea sa i-o ofer cadou. ar fi supper, tot anul ar asculta muzica :3
Http://mindblower.ro/produs/cana-biscuiti-pisica
Am ales acest cadou intrucat este un cadou amuzant plus ca ii plac pisicile :*
Http://mindblower.ro/produs/incarcator-portabil-power-bank
Ar fi un cadou perfect pentru ea! Isi doreste foarte mult un incarcator portabil si acum i l-as putea darui!
Http://mindblower.ro/produs/turnul-antistres
As dori acest cadou pentru verisorul meu de 9 ani, acesta practica kick-box-ul si i-ar prinde foarte bine acest turn antistres, da acesta enste antistres dar eu zic ca este bun si pentru antrenament.Sarbatori fericite! (anticipat) =))
Http://mindblower.ro/produs/tricou-clovn
Este ceva inovativ si iesit din comun. Cu siguranta i ar placea pentru ca este la fel de petrecaret si vesel ca acest clovn
Http://mindblower.ro/produs/ceasul-cu-poze
Dupa parerea mea, e un cadou superb oferit undei persoane dragi indiferent de ocazia pe care o serbeaza. Fie zi onomastica, craciun, paste. E un cadou in care iti poti stoca amintiri dragi tie, si le vezi ori de cate ori vrei sa stii cat este ora. Depinde bineinteles de gusturile fiecaruia, dar daca ar fi dupa mine, mi-as umple camera cu amintiri.
Http://mindblower.ro/wp-content/uploads/2014/06/Lampa-Luna-12.jpg
Am ales acest cadou, deoarece mi se pare un lucru dragut si copilaresc in acelasi timp, iar in plus imi aminteste de perioada cand eram la tara la bunici, copil fiind si priveam stelele si luna in fiecare noaptre de vara cu sora mea.
Http://mindblower.ro/produs/cana-biscuiti-mos-craciun mi se pare o cana interesanta, mai ales ca prietena mea cea mai buna face colectie de cani/cesti :)
Http://mindblower.ro/produs/set-de-cani-bufnita Am ales aceste cani, deoarece prietenei mele ii plac foarte mult animalele, lucrurile vii si colorate si sigur aceste cani i-ar placea foarte mult mai ales daca ii sunt daruite de mine.
adeliz întreabă: