| anka a întrebat:

Consideri ca e mai bine sa treci prin viata cu tupeu si uneori cu nesimtire ca sa iti atingi scopul sau sa astepti linistit sa apara oportunitatea si in viata ta?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Sa nu uiti ca scopul tau in viata e sa devii om.Asta e cel mai important in viata. O sa vezi multe animale:imblanzite sau salbatice dar animale. Tu trebuie sa iti pastrezi calmul si cand treci pe langa un leu si sa nu te culci pe-o ureche cand vezi un catelus care da din coada.Caine care latra nu musca, dar stii cum se zice:pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.Astia care tac sunt cei mai ai dracu. Daca nu ai intuitie sa le anticipezi miscarile, jocul e din start pierdut

6 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Daca ai ocazia sub nasul tau normal ca treci peste cadavre sa-ti atingi scopul, dar daca nu vine de nici unde atunci vrei nu vrei trebuie sa astepti

| pengu a răspuns:

Bună,
eu cred că extremele nu sunt tocmai alegerea bună în nimic, de aceea consider ca mai bine alegi calea de mijloc. este chiar foarte bine si recomandat ca uneori să ai tupeu, dar la fel de bine sunt și situații în care mai trebuie să și aștepți. totul este să iți dai seama de aceste momente. fi flexibilă în viață, nu rămâne blocată pe un anume tip de comportament tongue

| AdelinaC a răspuns:

De multe ori castigi mai multe in viata cu bun simt decat cu nesimtire.

| Georgiana21 a răspuns:

Răbdarea este cheia.Toate la timpul lor, nu trebuie să forţezi lucrurile, pentru că dacă trebuie să se întâmple, se vor întâmpla mai devreme sau mai târziu.
Totuşi sunt anumite momente în viaţă, când ai impresia că ai o singură şansă să rezolvi anumite lucruri, şi pentru asta treci peste toţi şi toate cu neruşinare, ceea ce din punctul meu de vedere, e greşit.

| BOGDAN a răspuns:

Depinde de situatie

| tonypisicu a răspuns:

Cu mult tupeu si mai putina nesimtire