Fiecare generatie are amintirile ei urate, grele! Si eu am stat la cozi dar totusi aveam un loc de munca sigur, stiai ce iti permiti maine.Astazi inveti, faci facultati si imparti reclame sau vinzi la toneta din colt! Asta e Romania de azi si chiar de maine pentru ca nu vad nimic frumos oricat de optimista as fii!
Si de ce am fi fericiti?
Cand ii vedem pe ai nostri ca sunt ingropati de vii de un sistem care le rapeste 10 ore pe zi la munca. Tatal meu e paznic de noapte si nu a avut nici macar un singur liber de 9 luni de zile.Cand ajunge acasa abia mai poate vorbi
Noi dupa terminarea liceului suntem practic terminati. Faci o facultate.Nu te angajeaza nimeni ca nu ai experienta.Asta in caz ca nu ai pile si relatii sus-puse. Poti sa fi cel mai talentat viitor scriitor daca ai sa dai bine, daca nu poti sa pleci
Ai vreun motiv sa fi fericit in ziua de azi? Nu cred
Eu nu cunosc generatia din '80 pentru ca m`am nascut in '93.Sa stii ca unii chiar nu stiu sa aprecieze ceea ce au si nu sunt multmiti de nimic.Cred ca ar trebui sa revina vremurile de alta data, sa intelegem cu totii ce inseamna "greu"...De fapt nu cred ca va mai dura mult si vom ajunge mai rau ca pe vremuri.
Si ce vrei sa facem moshule...
Eu am doar 18 ani n-am prins vremurile lu rapsoatu'
Dar la o adica wtf?
Ce vroiai? sa mai modernizat lumea
Si asta nu e nimic asteapta sa ajungi pe la 70 de ani sa vezi atunci
acum nu e nimic...
Fac pariu ca pana ating eu 70 de ani o sa putem zbura o O
Cum spunea puya...
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul [
]
Sincer, banii drepti pentru paine ii castigau corect.Acum se da totul de'a gata
. Stiu, nu mai e ce a f0st.Asta e R0mania