Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de craciun a fost anul asta. De la iubitul meu
. Chiar in primele ore ale zilei de Craciun m-a sunat si mi-a spus ca isi doreste o relatie serioasa cu mine, pentru ca ma iubeste sincer si spera ca nu-l voi dezamagi niciodata. A fost frumos pentru ca, nu mi-a zis asa simplu te iubesc. A zis ceva de genul ca noi doi ne iubim si apoi declaratia aia de ti-am zis. Nu ma asteptam. A fost pur si simplu magnific, mai ales pentru ca a fost prima oara cand mi-a spus te iubesc de cand suntem impreuna(suntem impreuna de 2 luni fara cateva zile
) si m-a surprins ca el mi-a zis mie primul asta, nu eu lui(si nu pentru ca nu o simteam, ci din orgoliu)
De ziua mea de nastere cel imi frumos cadou a fost de la fratele meu mai mare(avea 21 de ani pe vremea aceea) si l-am primit acum 2 ani. E vorba de un sistem audio foarte fain pe care il am si acum si cand il privesc imi zboara gandul la el(nu sta cu mine in casa
). A venit sa ma ia de la pregatire si cand am intrat pe poarta am auzit muzica mai tare si l-am intrebat ce e cu muzica si a zis ca mi se pare. Cand am ajuns in casa sistemul am astepta frumos langa calculator. A fost foarte fain![]()
Tot de ziua mea, dar de data asta de la parinti am primit un calculator. Nu era primul meu calculator(dar aveam unul vechi care mergea greu). Asta era cum 4 ani. Aveam 12ani. Ma intrebasera ce-mi doresc de ziua mea si le spusesem ca un calculator dar mi-au zis ca nu au bani si multe texte. Si chiar de ziua mea cand am intrat in casa am gasit calculatorul pe masa ![]()
De la cele mai bune prietene am primit in clasa a 8a o ratusca de plus pe care am botezat-o de comun acord Ducky. Si acum cand ma uit al ea imi amintesc de anii de scoala generala cu drag.
chiftelutacrocanta întreabă:
Park1Suin întreabă: