E vorba de selecție sexuala care e involuntară,noi nu putem să facem absolut nimic, totul e din partea subconștiență a creierului, de asta fetele spun că vor ceva și le cred dacă creierul lor subconștient vor altceva, treabă cu abordarea nu e grea, problema e noi numai suntem sociabili uni cu alți + bărbați din ziua de azi majoritatea numai sunt nici 1% cum erau strămoși noștri,femeile vor vânători aia din trecut, pe bune care ar știi să vâneze in ziua de azi? In ziua de azi bărbați se victimizează, se plâng de orice, nu sunt in stare de nimic, astfel biologia femei nu înțelege asta
Hai sa testam teoria. Vrei sa ne auzim pe insta?
Bună! Eu am cont doar pe Facebook! Cam stau mult pe internet și nu prea as vrea sa stau și pe rețele de socializare
N-are nimic, cu o fata ma descurc sa discut si pe Facebook
Julie Smith! Asa sunt pe Facebook
Mersi, o sa dau firend request la toate 1000 de julie smith.
Știu ca e ciudat ca nu am cont cu numele meu dar nu prea as vrea sa îmi expun detalii despre mine
Dintotdeauna a fost dificil. Acum ca femeia se emanipeaza e si mai dificil. Nu se lasa agatata de orice nespalat de teama ca ramane nemaritata. Acum femeia se poate intretine si singura.
Pai e bine așa, un bărbat trebuie sa fie frumos, îngrijit, parfurmat și să aibă un caracter bun, să fie calm tot timpul și să fie credincios.
Problema este distanțarea socială pe vremuri oamenii vorbeau și în stația de autobuz și la rand la ghișee, oameni care nu se cunoșteau deveneau rapid prieteni, acum până și în asociație sau la facultate oamenii își văd de treabă lor și nu se baga in seama niciodată
Si acum lumea vorbeste in autobuze, in statii, la rand la paine. Trebuie numai sa stii sa initiezi o conversatie.
Si stiu chestia cu "imi vad de treaba". Dar nu e intotdeauna asa. E doar un pretext de a nu socializa, de a nu ajuta. Cand vezi ca unui om ii este rau pe strada si spui "nu ma bag", atunci nu-ti mai vezi de treaba ta ci esti o jigodie.
Nu te arunca dintr-o data sa inviti o fata nu stiu unde. Intai schimbi doua vorbe banale. Zambind. Apoi avansezi discutia ca tot "va cunoasteti deja". Cand dai peste ea a patra sau a cincea oara o inviti la cafea.
Vorbeam de tineri până în 30 de ani că cei în vârstă socializează
Depinde si unde locuiesti. Sunt zone in tara unde si tinerii socializeaza.
Stau in Iași
Si in Iasi nu ai cu cine vorbi? Nu cred. Acolo ti se baga cu forta in suflet si in casa, asa de sociabili sunt oamenii. Ca sa nu mai vorbesc ca fiind mare oras universitar sunt extrem de multi tineri.
Poate tu cauti ceva anume, nu stiu ce vrei.
Pai trebuie sa fie anumite contexte sa facă oamenii să vorbească, eu am incercat in asociații creștine unde aveam mari așteptari.
Telefonul și internetul ne-au îndepărtat unii de alții
farcry444 întreabă: