| acdcfan a întrebat:

Credeti ca e bine sa te bazezi numai pe tine, sau e bine sa te mai iei si dupa ce zic sau ce fac altii?

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Dupa exemplele negative. E bine sa le urmaresti, ca sa stii ce sa nu faci. Daca ai mintea deschisa poti invata multe de la altii.De bine prea putin, mai mult te pun in garda. Diferenta dintre a zice si a face e ca intre paraul Doinita si Oceanul Planetar.Am vazut persoane atat de indepartate de realitate ca ziceau ca au o viata perfecta.Atat de frumoasa ca au incercat sa se sinucida.Atunci cand minti, primul care trebuie sa il convigi esti tu.Si nu prea iese.Sufletul ti-l poti adormi insa constiinta niciodata

| Bacemi a răspuns:

Eu am o vorba a mea : Sa nu iti pese de ce spun ceilalti. Sa iti pese de ce spun cei care conteaza. Si totodata, fii foarte atent. Cei care conteaza nu sunt doar cei pe care ii agreezi tu. Oricum, important e ca tu esti nucleul. Trebuie sa iti stabilesti niste principii si o cale a ta de urmat. Tu esti cauza si scopul. Ceilalti pot doar sa iti inlocuiasca uneori statutul de mijloc.

| Ale_8242 a răspuns:

Asculţi şi sfaturile altora, dar e mai bine să ai tu ultimul cuvânt în deciziile pe care le iei. Dacă greşeşti, măcar ştii că a fost vina ta.