Da, sunt foarte de acord. Nu poti sa vorbesti linistit cu prietenii tai, rudele fara ca sa te deranjeze unul/una cu: ce faci iubi? Ce sepsy pozuky noi:*
Mai demult era mai frumos, era o lume civilizata, nu numai care se prefac ca sunt Miley Cyrus&etc.
Nu mai poti sa pui o poza cu iubitul tau, fiindca o sa comenteze niste cocalari "hai da si mie pupa" si de-astea. Dar slava cerului, s-au inventat ignore-urile si profilurile private.
Nu.Am vazut niste hi-5-uri atat de bine realizate, in care oamenii/adolescenti dau comentarii civilizate la niste poze absolut normale in care oamenii/adolescentii sunt imbracati si nu au un BMW. Uite ca se poate si asta.Se poate fara 1 km de emoticoane in forma de playboy.Se poate si fara "Esti buna.Imi dai si mie id-ul tau de mess". Se poate si fara poze 80% dezbracat/a si 20% imbracat/a.Se poate si fara poze langa masini bengoase.Se poate si fara poze cu ochelari noaptea.Se poate! Ca noi putem! Daca vrem...si cum vointa scade sub nivelul marii
Depinde de persoana. Fiecare isi poate alege prietenii. Daca cineva are la prieteni pititoance si cocalari, atunci poate considera ca este un site de asemenea oameni, dar daca are doar prieteni in lista, atunci poate avea o parere ok despre site. Depinde de fiecare in parte, de ceea ce alege.
Nu neaprat, dar nu mai e ce a fost, daca ar fi un site de prieteni si amici nu ar trebui, fetele din ziua de azi sa-si posteze fel de fel de poze indecente si nu numai ele si baieti sau chiar oamenii mai invarsta care, isi pun poze aiurea. Daca toate chestile astea ar disparea nu s-ar mai zice asa.
Nu neaparat. Trebuie sa ai grija cui accepti cererea de prietenie si sa il pui pe privat daca nu vrei sa se uite toti cocalarii la pozele tale. Pe o parte ai dreptate. vreo 70% sunt pitzi si cocalari... Mi se face scarba cand le vad pozele cu muschi sau ele cu fuste de o palma si "sexy" . Mda! Fiecare cu hi5 lui
...
Da, toti "o ard in figuri" cu tot felul de poze, "talente pe ei" cand de fapt sunt niste distrusi...
Categoric da. pe vremuri, era "super cool" sa ai hi5 si tot felul de chestii d'astea copilaresti. era amuzant si interactiv. in schimb acum, majoritatea isi promoveaza imaginea, toti vaneaza commenturi, topurile pe interes si alte prostii inutile. de aceea mi-am si sters contul de cand a inceput hi5'u sa se schimbe. oricum, sunt si multi utilizatori care au restrictie si care nu dau accept decat persoanelor pe care le cunosc .
Hmm.depinde.acum care mai de care incearca sa se expuna cam mult si sa atraga mai mult atentia.insa de cele mai multe ori reusesc sa atraga atentia in mod negativ.ma refer la fetele care se pozeaza aproape goaole. aproape toti baietii au o anumita parere despre ele.si poate ca in realitate ele nu sunt asa.stii cum sta treaba ca nu e bine sa te iei dupa aparente. daca vezi o pitipoanca o cataloghezi drept nesuferita, dar poate in realitate nu este asa.
fiecare este liber sa si puna ce poza vrea dar sa suporte consecintele.prefer sa vad hi5 unei pitipoance decat al unei penibile.de obicei fetele de la tara care fac muuulte gafe si nu numai.
in concluzie nu mi pasa de acesti cocalari si pitipoance.eu imi vad de hi5 meu si de prietenii mei.restul ma lasa rece