anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca o fata blonda si un baiat roscat se potrivesc? Fara batai de joc.Sa raspundeti cu seriozitate big grin.

45 răspunsuri:
| Diana?ialegeso?ulbazndusepetpu a răspuns:

De ce nu? Nu vrei un morcevel?

| daassh a răspuns:

La cum ai pus intrebare nute astepta sa primesti raspunsuri serioase, conteaza caracterul fiecaruia, cum se comporta unul cu celalalt, respectul dintre ei, cat de mult vorbesc unul cu celalalt(adica cat de comunicativi sunt unul cu celalalt, cred ca acesta este principalul atuu) si nu culoare parului conteaza.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da se potrivesc. Vor iesi copii cu parul portocaliu. rolling on the floor Bleah o asemenea intrebare, un asemenea raspuns!

| Măduuțaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Bai,ai grija ce zici, da? Cam prea multa nesimtire pe capul tau.

| JamilaGizeh a răspuns (pentru anonim_4396):

Morcoveataaa laughing

| Măduuțaa a răspuns (pentru JamilaGizeh):

Cata batie de joc nene X-(

| anonim_4396 explică (pentru Măduuțaa):

La naiba! rolling on the floor

Eii,na.Se vede ca ai crema in loc de creier.Si aia cam topita! Razi ca un prostovan pentru nimica!

Ce mi-s dragi generatiile astea in care tara isi pune mari sperante! rolling on the floor

Mda.Tu faci parte din generatiile astea pe care vrei tu sa le jignesti tongue.

La naiba! Ai si pierderi de memorie incat nu vezi cine pe cine se jigneste! rolling on the floor

| Aliiinuuus a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma uit la unele persoane care au o varsta apropiata cu a mea si nu imi vine sa cred ce intrebari pun straight face>

| anonim_4396 explică (pentru Aliiinuuus):

Ma faci chiar sa te admir mult fata de maturitatea de care dai dovada!

Asta da maturitate! Nu? Numai voi, care dati raspunsuri idioate va credeti desteptii de pe lume! Nu am zis ca sunt cea mai desteapta dar voi doi sunteti prea de tot! Daca va plicitiseati mai bine nu raspundeati la intrebarea mea!

I love you!

| Aliiinuuus a răspuns (pentru Măduuțaa):

Vai, tu esti nascuta in '85 si pui astfel de intrebari?happy

| Măduuțaa a răspuns (pentru Aliiinuuus):

Da,sunt nascuta in 85.Probleme? Era o curiozitate de-a mea.Ce te roade?

Da probleme nu mai vorbi tu asa in talente cu mine, ca si eu pot vorbi in talente cu tine, stai linistita, daca am vorbit frumos pana acum cu tine, sa nu crezi ca nu pot vori si in alt mod

Ma SCUTESTI DE Fitele tale de vedeta cretina?

Sa te vad cum vorbesti in talente.

Ma bucur ca sunt o vedeta pentru tine love struck. Stiu ca sunt idolul tau in viata, dar iti este rusine sa recunosti aici, asta este sad

Vrei sa stii de ce vorbesc asa cu tine?

Nu ma intereseaza parerea persoanelor cu Iq-ul scazut, in special parerea blondelor :*.

Bine,foarte frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gata? Mi-ai dat ignore pe profil?

| ovidiu8msn a răspuns:

Nu. Copii o sa iasa urati si cu multi pistrui. laughing

| Aliiinuuus a răspuns:

Ce intrebare straight face, daca se plac unul pe altul si nu li se potriveste culoarea parului nu or sa mai vrea sa fie impreuna?rolling on the floor)

Si tu vad ca razi ca o proasta~! Am cerut putina seriozitate fratilor! ATAT!

Tu esti proasta draga mea, nu ma face tu pe mine proasta pentru ca nu cred ca ma cunosti atat de bine incat sa tragi astfel de concluzii, si mai masoara-ti cuvintele. Vad ca tu esti genul de fata careia, daca nu ii convine ceva incepe sa injure/sau sa jigneasca persoanele cu care este intr-o discutie neavand argumente suficiente, pentru a-si sustine parerea :*

Hai,jet cu sfaturile tale.Te dai o sfanta pe langa mine! Nu dar ai dat un raspuns super idiot! Si nu eu sunt proasta! Stii ceva? De ce ai mai raspuns daca acest raspuns al tau nu ajuta cu nimica? Huh?

Am zis eu ca sunt sfanta? Si chiar nu ti-am dat nici un sfat, nu stiu unde vezi tu acel sfat, doar ti-am formulat un raspuns sub forma unei intrebari.

Am raspuns pentru ca ma plictiseam si am vazut un subiect de discutie prostesc, si am zis sa vad si eu ce fraiera a mai scris astabatting eyelashes. SI vad ca eu te-am intrebat ceva si tu nu ai fost in stare sa raspunzi :*. Cum spuneam nu iti poti mentine punctul de vedere, pentru ca nu ai argumente rolling eyes. Jalniiiiiiic.

| anonim_4396 explică (pentru Aliiinuuus):

Ai dreptate si sunt total in asentimentul tau cu privire la acest raspuns! Bravo!

Mai prostesc este raspunsul tau desteapto! Nu zici TU CA esti sfanta dar crezi ca esti desteapta crezand ca dai raspunsuri asa la nimereala. Jalniiiiiiic e raspunsul tau!

Prostii se sustin intre ei laughing

Se vede ca esti blonda...

Draga mea esti prastie! Morcoveata mica si atacata!

Mda,atacata de 2 prosti laughing

Inca o data iti spun. Eu nu ti-am raspuns la intrebare, ci ti-am formulat o intrebare. Puteai sa spui ca nu esti in stare sa raspunzi, nu sa incepi sa ma jignesti, pentru ca dai dovada de un intelect scazut, incepand sa vorbesti asa.

MA,SA NU IMI MAI JIGNESTI FAMILIA Iin viata ta CRETIN IDIOT SI BOU CE ESTI! CLAR? MORI TU De ras dar esti cam tantalau si fara ratiune.

Imi place la nebunie culoarea portocalie. Te iubesc enorm!

...

INTELECT SCAZUT ai tu poate.Si nu injur, dar voi 2 imi raspundeti cu nesimtire si nu va ganditi deloc!

| Ciq a răspuns:

Da.

| Măduuțaa a răspuns (pentru Ciq):

Da ce?

| Ciq a răspuns (pentru Măduuțaa):

Mă refer că se potrivesc. Şi cum zicea daash, până la urmă culoarea părului nu contează aşa mult.