La cum ai pus intrebare nute astepta sa primesti raspunsuri serioase, conteaza caracterul fiecaruia, cum se comporta unul cu celalalt, respectul dintre ei, cat de mult vorbesc unul cu celalalt(adica cat de comunicativi sunt unul cu celalalt, cred ca acesta este principalul atuu) si nu culoare parului conteaza.Succes!
Da se potrivesc. Vor iesi copii cu parul portocaliu. Bleah o asemenea intrebare, un asemenea raspuns!
Bai,ai grija ce zici, da? Cam prea multa nesimtire pe capul tau.
Morcoveataaa
Cata batie de joc nene X-(
La naiba!
Eii,na.Se vede ca ai crema in loc de creier.Si aia cam topita! Razi ca un prostovan pentru nimica!
Ce mi-s dragi generatiile astea in care tara isi pune mari sperante!
Mda.Tu faci parte din generatiile astea pe care vrei tu sa le jignesti .
La naiba! Ai si pierderi de memorie incat nu vezi cine pe cine se jigneste!
Ma uit la unele persoane care au o varsta apropiata cu a mea si nu imi vine sa cred ce intrebari pun >
Ma faci chiar sa te admir mult fata de maturitatea de care dai dovada!
Asta da maturitate! Nu? Numai voi, care dati raspunsuri idioate va credeti desteptii de pe lume! Nu am zis ca sunt cea mai desteapta dar voi doi sunteti prea de tot! Daca va plicitiseati mai bine nu raspundeati la intrebarea mea!
I love you!
Vai, tu esti nascuta in '85 si pui astfel de intrebari?
Da,sunt nascuta in 85.Probleme? Era o curiozitate de-a mea.Ce te roade?
Da probleme nu mai vorbi tu asa in talente cu mine, ca si eu pot vorbi in talente cu tine, stai linistita, daca am vorbit frumos pana acum cu tine, sa nu crezi ca nu pot vori si in alt mod
Ma SCUTESTI DE Fitele tale de vedeta cretina?
Sa te vad cum vorbesti in talente.
Ma bucur ca sunt o vedeta pentru tine . Stiu ca sunt idolul tau in viata, dar iti este rusine sa recunosti aici, asta este
Vrei sa stii de ce vorbesc asa cu tine?
Nu ma intereseaza parerea persoanelor cu Iq-ul scazut, in special parerea blondelor :*.
Bine,foarte frumos.
Ce intrebare , daca se plac unul pe altul si nu li se potriveste culoarea parului nu or sa mai vrea sa fie impreuna?
)
Si tu vad ca razi ca o proasta~! Am cerut putina seriozitate fratilor! ATAT!
Tu esti proasta draga mea, nu ma face tu pe mine proasta pentru ca nu cred ca ma cunosti atat de bine incat sa tragi astfel de concluzii, si mai masoara-ti cuvintele. Vad ca tu esti genul de fata careia, daca nu ii convine ceva incepe sa injure/sau sa jigneasca persoanele cu care este intr-o discutie neavand argumente suficiente, pentru a-si sustine parerea :*
Hai,jet cu sfaturile tale.Te dai o sfanta pe langa mine! Nu dar ai dat un raspuns super idiot! Si nu eu sunt proasta! Stii ceva? De ce ai mai raspuns daca acest raspuns al tau nu ajuta cu nimica? Huh?
Am zis eu ca sunt sfanta? Si chiar nu ti-am dat nici un sfat, nu stiu unde vezi tu acel sfat, doar ti-am formulat un raspuns sub forma unei intrebari.
Am raspuns pentru ca ma plictiseam si am vazut un subiect de discutie prostesc, si am zis sa vad si eu ce fraiera a mai scris asta. SI vad ca eu te-am intrebat ceva si tu nu ai fost in stare sa raspunzi :*. Cum spuneam nu iti poti mentine punctul de vedere, pentru ca nu ai argumente
. Jalniiiiiiic.
Ai dreptate si sunt total in asentimentul tau cu privire la acest raspuns! Bravo!
Mai prostesc este raspunsul tau desteapto! Nu zici TU CA esti sfanta dar crezi ca esti desteapta crezand ca dai raspunsuri asa la nimereala. Jalniiiiiiic e raspunsul tau!
Prostii se sustin intre ei
Se vede ca esti blonda...
Draga mea esti prastie! Morcoveata mica si atacata!
Mda,atacata de 2 prosti
Inca o data iti spun. Eu nu ti-am raspuns la intrebare, ci ti-am formulat o intrebare. Puteai sa spui ca nu esti in stare sa raspunzi, nu sa incepi sa ma jignesti, pentru ca dai dovada de un intelect scazut, incepand sa vorbesti asa.
MA,SA NU IMI MAI JIGNESTI FAMILIA Iin viata ta CRETIN IDIOT SI BOU CE ESTI! CLAR? MORI TU De ras dar esti cam tantalau si fara ratiune.
Imi place la nebunie culoarea portocalie. Te iubesc enorm!
...
INTELECT SCAZUT ai tu poate.Si nu injur, dar voi 2 imi raspundeti cu nesimtire si nu va ganditi deloc!