anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca o sa se iasa maine in strada pentru Antene?

14 răspunsuri:
| Radu284 a răspuns:

Probabil ca o sa vina destul de multi antenisti.

| Aberdeen a răspuns:

În viziunea mea, nu, niciunul.

| Năstasă_Iulian_1993 a răspuns:

S-ar putea.

mira
| mira a răspuns:

Exista si organizatii sindicale care si-au anuntat prezenta.

| buffa a răspuns:

Nu prea cred.

| Iunix a răspuns:

De ce să iasă lumea în stradă? Statu confiscă doar clădirea, nu-i oprește nimeni să emită, se mută în altă parte și gata, cel puțin Antena 1 e un canal tv prea cunoscut ca să dispară.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Iunix):

Am inteles ca daca parasesc sediul li se retrage licenta.

| CVane a răspuns:

Bine le face, si mai mult ca sigur o sa iasa(daca) doar batranii aceia spalati pe creier.

| OnuOnulică a răspuns:

"Din cauză că nu se mai duc adoleșcenți la biserică se vor închide antenele" - Babele 2016.
Poate o să iasă doar bătrâni în stradă deși mă îndoiesc.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru CVane):

Si tu o sa ajungi batran. Acei barani au ceva experienta si inteligenta. Tu, nu cred pentru ca-i jignesti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Salontanul):

Bunicul meu are 83 de ani si se uita la Antena 3. Nu zic ca nu-i inteligent, dar e manipulat si plin de ura, isi schimba parerile dupa cum sufla antenele. Azi il injura pe Basescu, maine pe altul si tot asa. Eu nu cred ca batranii gandesc limpede, tocmai pentru ca au trecut prin prea multe si au o varsta :p

| CVane a răspuns (pentru Salontanul):

Am avut dreptate nu? Sunt multi batrani inteligenti care nu ies in strada si striga Antena 3, sau ce le spun papitoii aia de reporteri, jurnalisti, realizatori ce-or mai fii.Vad ca te-ai simtit jignit, dar totusi acum, nu am avut dreptate?

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru CVane):

Daca judeci faptele vei vedea ca antenele au dreptate. Eu am citit si sentintele si mai stiu si legile un pic. Nu scrie nicaieri in sentinta ca trebuie evacuate posturile iar sechestrarea sediilor s-a facut din 2014. In plus, antenele au facut peszte 20 de adrese pentru legalizarea situatiei. Statul roman nu le-a raspuns! Nu ti se pare ciudat?

| CVane a răspuns (pentru Salontanul):

Nu zic ca nu e ciudat, este destul de ciudat ce se intampla, insa aceeasi dezinformare o practica si ei, si inca destul de bine.