anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca Simona Halep merita sa piarda in fata Mariei Sharapovei? scuze nu stiu daca am scris corect numele

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu merita, dar asta e.Sharapova este cotata mult mai bine decat Halep.Asa ca performanta Simonei de a ajunge in finala spune tot despre ambitia si valoarea ei.Bravo ei!

| AlexanderAdrian a răspuns:

Nu am vazut intreg meciul dar in opinia mea nici una nu merita sa piarda

| sublime89 a răspuns:

Da, scorul si statistica meciului arata ca Sarapova a meritat sa castige, dar asta nu inseamna ca nu a fost un meci echilibrat si ca Simona n-a avut nicio sansa. Oricum, a fost o finala foarte frumoasa si spectaculoasa, iar ambele jucatoare au dat tot ce au avut ele mai bun. Mie mi-a placut cum a jucat Simona, si sunt sigur ca daca continua sa joace asa, si mai ales daca isi imbunatateste putin si serviciul, va castiga intr-o zi un turneu de grand slem, sau chiar mai multe.

| alexs99 a răspuns:

Nu-i poate contesta nimeni victoria Sharapovei, a controlat in permanenta jocul, fapt dovedit de cifre.Rusoaica a fost superioara si la capitolul loviturilor castigatoare, dar si la greseli fortate sau nefortate.Simona trebuie sa-si imbunatateasca serviciul pentru a se putea impune in turnee de un asemenea calibru.Insa,pentru noi a ramas o campioana si merita toate felicitarile.
O seara buna.

| ElenaSA a răspuns:

Cred ca Simona a castigat, odata cu Sarapova, finala superba de ieri. A demonstrat ca este o mare campioana si este doar o chestiune de timp pana cand va triumfa intr-un turneu de Mare Slem. Se zice ca victoriile aduc noi victorii, dar si finalele aduc noi finale si, deci, noi sanse pentru mari performante. Poate chiar pe iarba de la Wimbledon...

| Ibrahimovic a răspuns:

Sa fim realisti. Da, merita sa piarda. Dar poate e mai bine spus ca merita Sharapova sa castige. A fost mai buna, a controlat meciul in totalitate, a fost mai agresiva, a cautat mai mult tusa si loviturile direct castigatoare.

Întrebări similare