Eu sincer, am ales TPU pentru ca de aici am ce invata...
Daca am vreo nelamurire dau click pe "PUNE INTREBAREA TA AICI" si se rezolva![]()
Si am mai ales TPU pentru ca imi place sa ajut diverse persoane, raspunzand la intrebarile adresate de ei pe site-ul respectiv...
Cam atat...![]()
pupici virtuali :*
pa`pa![]()
![]()
by A`ndOtsza
Imi place ideea de a sti ca, mai devreme sau mai tarziu, intrebarile mele isi gasesc raspuns.
Imi place ideea de a-mi folosi cunostintele/experienta pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.
Si, nu in ultimul rand, imi plac discutiile, polemicile, micile intzepaturi care sunt sarea si piperul de pe TPU.
La un moment dat, avand nevoie de un raspuns, am intrat pe Yahoo Answers. O turma de americani atotstiutori care nu m-au luminat cu o iota... m-au kilarit cu un milion de intrebari ajutatoare...cred ca voiau si desene.
Aici, ma simt ca acasa.
Atrage utilizatorii ptc este foarte interesant si gasesti intrebari si raspunsuri din toate domeniile.
TPU este un site foarte vizitat pentru ca imi omoara timpul si pentru ca ai ce invata
Asta este singurul motiv.
Parerea mea
Motivul? timp liber, preeeea mult si nu prea am ce face. Asa ca, dau un clic pe google, TPU si gata. Mi-l mai omor un pic.
Raspunsuri inteligente si folositoare?
. Nony, fii serios! (hai, mai sunt cateva exceptii ).
Hai sa fiu fata de treaba si sa sp k datorita raspunsurilor folositoare
desi in ultimul timp sunt mai multe raspunsuri rautaciose![]()
Important este ca atrage, pentru mine nu conteaza de ce, pentru ca nu fac sondaj de opinie pentru TPU. Asta e treaba lor, marketingul lor, sa se ocupe de el.
Eu am ales sa stau pe TPU deoarece aici am primit sfaturi/pareri folositoare cand am avut nevoie si ii pot ajuta pe ceilalti la randul meu
. Nu stiu daca este cineva pe site doar pentru doar pentru puncte.
Practic simti pulsul lumii in care traim, vezi modul de gandire al altora si implicit pe al tau, din prisma raspunsurilor inteligente si folositoare!
TPU atrage utilizatorii deoarece poti sa-ti faci prieteni multi, poti sa fii ajutat si SA AJUTI.
Pentru calificative in nici un caz, cel putin pe mine.Ptr mine e o oportunitate de a cere parerea altora cand ai o problema sau o nedumerire fara a avea retineri, de a afla mentalitatea altora in diverse situatii, e o lume colorata aici, cred ca asta atrage.
Cred ca TPU atrage utilizatori deoarece pot gasi raspunsul unor intrebari pe care ei si-le pun insa nu le gasesc un raspuns.
Chiar daca in ultima vreme au mai existat discutii mai "aprinse" intre anumiti utilizatori, pe anumite teme, cred ca scopul site-ului ramane cel de a ajuta, de a oferi solutii si raspunsuri folositoare celor care au nevoie de noi ![]()
Deci, da, motivul ramane cel mentionat de tine, calitatea raspunsurilor si a comunitatii
anonim_4396 întreabă: