| sabin89 a întrebat:

Credeţi că unii useri sunt daţi afară pe uşă şi intră pe geam? Reapare acum, de exemplu, Meme1OMemu sub formă de alidenbealidenbi? sau de h379m379423?

15 răspunsuri:
| MeisterSchnitzel a răspuns:

Îmi amintesc de un utilizator, @CinevaDinPublic3, care pretindea că a mai avut alte 2 conturi. În prezent este suspendat (era și normal, este un fascist care propagă teorii conspiraționiste despre evreii din perioada interbelică) și nu știu să mai fi avut alte conturi după ăsta. Dar sigur ăștia doi nu sunt singurii care să fi făcut așa ceva.

| RAY a răspuns:

Nu vezi ca e gol TPU, noroc cu astia

| rapandula a răspuns:

Da. Vezi ca h379m379423 nu e Meme10Memu aka alidenbealidenbi.

| sabin89 explică (pentru rapandula):

Ce te face să crezi că nu e?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde știi că sigur el este?

| mastadont a răspuns:

Nu cred, sunt sigur. Nu știu cum funcționează suspendarea userilor pe acest site însă mi se pare un sistem foarte eficient dacă poți să-ți faci liniștit alt cont.

| sabin89 explică (pentru anonim_4396):

Îi cunosc stilul happy

| h379m3973423 a răspuns:

Hmm deci să înțeleg că a fost unul Meme10 care a fost banat, și-a făcut alt cont sub nickname-ul alibablabla și crezi că eu și respectivul suntem aceeași persoană reală pentru că avem același stil. Ce stil?
Mare detectiv ești. laughing

| Invictusman a răspuns:

Mulți au conturi multiple pe aici, nimic nou, în special acela care are mai multe conturi ce pune emoticoane cu inimi nu știu de ce patologie suferă acela individ.

| sabin89 explică (pentru Invictusman):

Nu ştiu de care zici, cu emoticoanele cu inimi.

| Invictusman a răspuns (pentru sabin89):

Cel ce are mai multe conturi di vorbește cu el însășiwinking

| sabin89 explică (pentru Invictusman):

Tot nu ştiu, dar, mă rog, n-are importanţă.

| Invictusman a răspuns (pentru sabin89):

Inseamna ca nu ai fler dacă nu ii remarci pe ăștia scăpați de la spitalul 9, în schimb ai remarcat un bigot care o fost banat.