Depinde de noi, noi ne facem viitorul.
Poate pentru uni mai rau poate pentru uni mai buna sti depinde si de consecintele tale de acum.
Nu stiu cum ii cheama pe cei 3 miliardari care au infintat un proiect pentru purificarea apei si gasirea de resurse pamantesti pe luna si altele.
Dupa parerea mea spun ca lumea ar fi mai buna in viitor daca am stii si cum sa o pretuim si sa avem grija de ea lumea nu poate atinge un nivel de cea mai buna sau cea mai rea ne putem dezvolta.
Acuma depinde de opinia fiecaruia
Poate ca pentru alti mai bun, poate ca pentru alti mai rau.
Nu sti niciodata ce iti rezerva viitorul.
O zi frumoasa iti doresc.
Ma refeream la viata in general dar multumesc frumos
Se pare ca nu ai o parere prea buna despre unii oameni. multumesc
Buna! Normal ca va fi mai rea. In trecut lumea era mai buna, mai iubitoare, mai pasatoare si nu era asa cum este acum rea, invidioasa etc...Acum pe majoritatea ii intereseaza ce face vecinul si nu ce face el/ea. Asta-i parerea mea.
Iti doresc o zi buna! :*
O sa fie mult mai rea. chiar daca tehnologia avanseaza, cum au zis unii de aici. oamenii sunt pe zi ce trece mai rai, nu stiu ce o sa fie peste 20--30 ani, da numa bine n-a fii.
Generalizand,viata in viitor o vad mai rea decat este la ora actuala.Dar daca te referi la viata ta, evident ca tu ar trebui sa stii cum o sa fie.Fiecare ne facem viata cu mana noastra, mai rea sau mai buna.Depinde.
Corect. Vizavi de viata mea personala stiu cum va fi dar ma refeream in general insa iti multumesc pentru raspuns
Cred ca mai bună! De ce poate descoperim ceva foarte scump petrol mult aur, diamante! Zic si eu.
Eu zic ca fa fii multa mai buna/iubitoare, dar depinde de noi cum o influentam inspre bine ori inspre rau.deci noi suntem cei care o vor transforma
anonim_4396 întreabă:
fericitaaaa întreabă:
Manugabi întreabă: