| AmiRa33Rebeca a întrebat:

Credeti in zodii? Daca da, atunci ce parere aveti despre zodiile varsator si leu? P.S. Imi cer scuze pentru categorie!

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Media a tampit tineretul, mai nou isi aleg partenerii dupa zodii, ma intreb ce mentalitate trebuie sa ai sa crezi niste prostii din astea, ca biblia la religiosi

| AmiRa33Rebeca explică (pentru anonim_4396):

Nu imi aleg niciun partener in functie de zodie! Ma gandeam eu ca unii vor interpreta asa... Vreau doar sa stiu ce parerea au unii despre zodia varsator(eu) si leu(cea mai buna prietena)!

| anonim_4396 a răspuns (pentru AmiRa33Rebeca):

Nu e adevarata chestia asta, au pus si ei 100 de oameni unu langa altu, si 89 si ei erau buni si restul rai, si de aici gata varstator inseamna ca esti bun(exemplu) nu ai cum sa stii o persoana dupa gen sau zodie sau altceva, dar na asa e cand ne e lene ca sa cunoastem de fapt acea persoana sa vedem singuri cum e (nu vb de tine, in general)

Iti respect punctul de vedere!

| anonim_4396 a răspuns (pentru AmiRa33Rebeca):

big grin. in mintea ta acum " nu te pune cu nebunu" laughing este?

Nu! Fiecare avem opinia noastra proprie! Daca nu sunt de acord, e parerea mea, dar de respectat opinia ta, e musai!

| Pricked a răspuns (pentru AmiRa33Rebeca):

Da, nu te pune cu nebunu'!

Ma surprinde faptul că nu ţi-a dat nefolositor.
(Sper să nu vadă asta.)

| AmiRa33Rebeca explică (pentru Pricked):

De ce mi-ar fi dat nefolositor? Si in primul rand ce semnifica acest,, nefolositor,,?

| Pricked a răspuns (pentru AmiRa33Rebeca):

E un vot.

Nu, nu ţi-ar fi dat. Doar glumeam.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Pricked):

Dimpotriva i-am dat inteligent la cel de al 3 raspuns zombaloaico, zi mersi ca avem tratat de pace ca luai un nefolositor laughing

| Pricked a răspuns (pentru anonim_4396):

Profit de tratat cât mai pot.

Oricum nu mi-ai fi dat. smug

| TheRealDaniel a răspuns:

Nu cred, nu fi naiva, nu poti sa fii atat de naiva sa crezi in asa ceva. gandeste logic, te rog