Nu tin cu niciun partid... scuze dar si Basescu e la putere de cand ma stiu si a stiut doar sa fure ca toti ceilalti
Nu stiu de ce te-a apucat compatimirea de Basescu si Boc. Ei au multi bani ...noi nuprea deci nu trebuie sa le plangem lor de mila. I doare undeva de mine, de tine si alti ca noi
Nu stiu ce interes ai sa le iei lor apararea si cred ca TPU e un site serios in care nu cred ca se discuta politica si cu atat mai putin nu se face propaganda politica
ok? mersi
Nu tin cu nimeni.Toti mi se par o apa si-un pamant.Si totusi de ce sa vina cineva la Boc sa-i dea solutii? Din moment ce a fost pus in functia de prim-ministru ar trebui sa fie un om care poate lua decizii bune pentru tara, nu sa ii dea altcineva solutii.
In ritmul asta Romania o sa ajunga o tara cu populatie de batrani, ceilalti o emigreze
pentru a scapa de saracie si prostie.
Cum ai spus si tu au fost EI la guvernare atatia ani si nu s-a intamplat nimic, dar cel putin nu aveam salarii atat de mici, nu se omora lumea din cauza lor.Acum nici ei nu fac nimic, ceva bun pentru tara, dra in schimb este haos in tara.Atentie, nu spun ca cei dinainte au fost mai buni...Toti se schimba dupa cum bate vantul
Acum 6 ani oamenii l-au votat pe base pentru ca credeau ca se va schimba in bine ceva, ca o sa scapam de saracie, dar nu a fost asa. Iar la ultimele alegeri dintre 2 rele au ales raul cel mai mic.
Probabil o sa se schimbe ceva cand o sa vina strainii la noi in tara, ca noi nu suntem in stare de nimic.Si mai suntem si mandri in cale afara de minunatul nostru popor.
Si cand vrea Boc sa ia masuri, aproba legile? Nu! Bine ca vin dupa aceea la TV sa comenteze ca de ce nu face Boc. S-a votat pentru reducerea numarului de parlamentari; pentru asta trebuia schimbata constitutia, si sigur, PNL si PSD nu au facut nimic! Dupa care spuneau ca ce, reducem nr parlamentarilor pentru ca asa zic oamenii? Adica cumva le zic ei oamenilor ca nu e bine ce au votat. Si mai spuneau ca presedintele Basescu nu se potriveste cu ce vor oamenii sau asa ceva, parca Basescu s-a ales singur, nu tot oamenii l-au votat.
anonim_4396 întreabă:
Neagracaceara întreabă: