Pai afla ce flori ii plac. da-i o floare de exemplu cred ca ii place crinul alb imperial. parerea mea. vorbeste-i frumos respecto vorbeste-i familia de bine atat in fata cat si pe la spate alint-o cat mai des spune-i ca o iubesti dar sa fie din suflet si sa fi sigur ca iti va raspunde si ea cu te iubesc. altfel nu ii spune
si sa ai grija sa ai mai multe fete adica sa fi pervers si sa ai grija daca ti se pare ca te ia la misto sau isi bate joc de tine. schimba foaia.
1. o pui sa-i sa-si faca un tatuaj cu numele tau
2. o trimiti in bucatarie sa-ti faca de mancare, de fiecare data
3. o bati
Alege
Ea singură ar trebui sa se simtă a ta datorita iubirii reciproce dintre voi. Tu nu ai ce sa faci, pentru ca în mod normal nu iţi poţi pune eticheta pe cineva.
Poarta te ca atare, arata'i ca esti fidel, fi respectuos cu prietenii ei si cu familia ei.
Te sfatuiesc sa n-o faci sa se simta astfel.Vei transforma o iubita intr-o prizoniera.Si oricine se simte prizonier, voieste sa evadeze.Numai iubindu-te fiind libera va fi cu adevarat a ta.
1. sa ii dai multe florii
2. sa nu te certi cu ea
3. sa o doci in locuri romantice (LA PARIS)![]()
4. sa nu o bati!
5. sa faci tu mancare si curat![]()
Pai depinde cum te comporti u cu ea.incearca sa ii dovesesti ca e iubita ta.si ca o iubesti.incearca sa fi mai afectiv, mai atent cu ea.acorda i o atentie cat de mica(o floare ceva). nu stiu.fi romantic! succes
Adrian1602 întreabă: