| Justme1997 a întrebat:

Cum a fost prima voasta zi de lucru, primul job?
Eu deja am avut o cadere nervoasa prin baie la lucru si sunt îngrozită.

8 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Am muncit vara asta la doua terenuri de tenis. A fost destul de greu, insa am avut noroc ca am lucrat intr-un mediu in care ma simteam familiar. Pe langa asta, mare parte din zi eram singur pe o raza de cateva sute de metri. Totusi, chiar si asa, in prima zi am avut vreo 20 de copii care, impreuna cu antrenorul lor, au rezervat timp de 3 ore si au jucat incontinuu. Era o galagie infernala. Pe langa asta, terenurile erau moi si se faceau, adesea, gropi, iar furtunul s-a stricat complet. Asa, ca de prima zi. Ca sa am ce face.
Prima zi la munca este pentru fiecare, indiferent de job, foarte dificila. Cu timpul, insa, asemeni majoritatii, te vei acomoda. Dupa cateva luni e posibil sa te simti, chiar, ca acasa.

| RAY a răspuns:

Din moment ce eu nu am ales ceea ce faceam a fost ca daca as fi la Auschwitz, apoi am facut ceea ce imi place si e ok

| SilentRain a răspuns:

Zapacita ', eram deja obisnuita cu munca si stresul deci nu a fost ceva "tragic"

| Endoryus a răspuns:

Saracuta, imi vine sa plang.
Cine isi mai aminteste, au trecut multi ani.

| aimullah123 a răspuns:

De ce ai avut o cadere nervoasa? Te hartuieste cineva? Ce ti se intampla? La mine prima zi a fost super. Dupa 1 an a fost naspa.

| Justme1997 explică (pentru aimullah123):

Nu ma hartuieste nimeni, si colegii sunt de treaba. Ma gandeam ca nu reusesc sa fac nimic bine si numai le incurc. Azi am scapat un teanc pe tăvi si aproape am varsat suc pe 2 telefoane (al meu si al colegei)

| aimullah123 a răspuns (pentru Justme1997):

Doar relaxeaza-te si fii mai atenta! In prima zi e clar ca o sa iasa totul naspa. Si eu cand m-am dus in prima zi la restaurant habar n-aveam sa curat o ceapa hehe. Ma taiam zilnic. Dar acum nu mai am nicio problemawinking Trebuie doar sa tratezi totul cu atentiewinking

| FruttiFresh300 a răspuns:

Am fost timidă și rezervată. Zâmbeam tuturor și vorbeam cu toți de care dădeam, dar a fost, cred, cea mai obositoare zi din viata mea. Când am ajuns acasă ma simțeam de parcă am alergat la maraton 24 de ore încontinuu.
Trebuie sa fii receptiva la tot ce e în jur, amabilă și deschisă, asta ca să nu-ți faci probleme.