| Barajag a întrebat:

Cum am fi trait noi oamenii, fara sentimentele de:iubire, gelozie, ura, etc?

Răspuns Câştigător
| gabriela a răspuns:

Din pacate, am impresia ca balanta incepe sa se incline catre ura, gelozie, lehamite! Iubirea incepe sa fie ca un fir de iarba, pe care-o uda doar unii! Daca citesti pe aici, de ex. ...vezi cum, copii au intrebari despre sex, in toate modurile posibile, neamintind de sentimente.trairi sufletesti! vor sa fie in pas cu lumea lor, sa poata spune ca au facut sex... apoi se intreaba ca pot fi insarcinate? Mi-e groaza sa ma gandesc la ce le asteapta, cum vor trai dupa ce sexul va ajunge rutina in viata lor. Sa incercam impreuna sa readucem in subconstientul unora sentimentul de iubire si de dor. Sa incercam sa eliminam curiozitatea frageda si problemele datorate ca urmare acesteia! Sa iubim si sa fim iubiti!

14 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Pai nu am fi trait.sa iti explic dc:
eu zic ca un om traieste in mom in care este motivat d ceva sa faca cva.in general un om este motivat sa faca anumite lucruri d catre sentimentele p care le are fata d alt om. daca iubesti p cineva esti motivat sa il cuceresti, sa il faci sa fie doar al tau. daca esti gelos esti motivat sa il contolezi p cel d langa tine. daca esti gelos p o prietena d ex, esti motivat sa fi mai bun decat ea. daca urasti p cineva esti motivat sa ii faci cat mai mult rau acelei persoane.
reactiile noastre la anumite intamplari si comportamentul nostru se bazeaza p sentimente.
daca nu ar exista sentimentele am sta ca niste legume fara sa facem nimic, deci nu am trai cu adevarat.

| Dan a răspuns:

Ursulika, totul depinde de fiecare dintre noi cum intelegem sensul vietii pe Pamant.Cred ca este elocvent ce am spus! Pa, Pa.

| OanaG a răspuns:

Sec, n-am avea sentimente, ce motive am avea sa traim? Fara iubire, ura si altele, ai trai degeabahappy

| Hombre a răspuns:

Indiferenti si absenti, dar avandu-le azi imi esti draga, maine te injur si poimaine te iubesc.

| paramore a răspuns:

Probabil am fi fost ca niste robotithinking ne-am fi vazut de munca, scoala sau mai stiu eu ce, dar tristi, fara entuziasmul pe care il avem de obicei, stiind ca cineva drag te asteapta acasawinking

| LostInDreams a răspuns:

Fara aceste sentimente am fi trait, dar nu s-ar fi putut spune ca avem o viata. Dragostea este elementul in jurul caruia viata omului se invarte asa cum planetele se invartesc in jurul soarelui.Gelozia si ura sunt doar ramuri ale copacului, numit dragoste.Cred ca cineva foarte drag te-a facut sa spui o asa intrebare, nu? nu poti sa te intrebi asa ceva daca nu te-ai indragostit macar odata. daca nu am avea aceste sentimente nu ne-am numi oameni, am fi trait in corp uman si minte de animal, aceste senimente sunt bariera intre mintea umana si cea animala, omul destept este doar cel ce poate intelege aceste sentimente.:X

Răspuns utilizator avertizat
| mysterious1 a răspuns:

Am trai can niste roboti mergande de colo n-colo

| Georgianna3723 a răspuns:

Sti, era o vorba: Rau cu rau, da` mai rau e fara rau.

| cosmin_2318 a răspuns:

Ar fi fff naspa.pentru ce am mai trai daca n-am simtit nimic? daca nu am mai simtit fluturi in stomac, daca n-am simti ca suntem iubiti respectati.ar fi naspa si fara ura si gelozie, nu-s bune ele dar trebuie sa ai cate un pic din toate pentru a mentine un echilibru in tot ceea ce facemhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca am fi putut trai big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singurele diferente dintre roboti si oameni ar fi ramas gandirea si modul de functionare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, barbatii n-ar fi putu sa traiasca fara iubire si fumeile n-ar fi putut sa traiasca fara gelozie, ura si birfe rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fi fost mai cerebrali, cred, dar nu de ajuns pentru a fi oameni, doar animale.Am fi pierdut sensibilitatea la zambetul copiilor, si ar fi pacat sa nu profitam de ei la maxim, pentru bucuriile pe care ni le dau zilnic. Pacat ca nu toti parintii stiu sa profite de zambetul copiilor si traiesc in lumi fanteziste, poate chiar nici nu cunosc sentimentul de iubire, gelozie, ura. Sper ca niciodata sa nu dispara de pe glob iubirea, asa cum e ea, cu bune si cu rele.