| Deeza a întrebat:

Cum arata vacanta voastra de vis?

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Vacanta mea de vis ar insemna o cabana la munte. Doar eu si cu iubita mea singuri. Sa avem tot ce ne pofteste inima. Sa ne rasfatam zi de zi.

| Arthur a răspuns:

Undeva in natura, cu prietenii cei mai buni, soare, aer curat, iubire, o chitara rece, un foc de tabara noaptea... ursi, porci mistreti, bufnite si padurari nervosi.hee hee

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Intr-un loc verde, cu flori multe, izvoare, lacuri, cantecul pasarelelor bataia soarelui in par, norii si gandurile rele departe de mine.Pa,Pa!

| viatadecacatt a răspuns:

Http://enciclopedie.interactiuni.ro/o_stiri/192.jpg
Si nu numai.pe unde nu as vrea eu.

| costymaximus a răspuns:

Asa mi-as dori sa arate locatia http://www.util21.ro/......errero.htm

| floaredetrandafir a răspuns:

Sa fiu cu persoana iubita undeva in pustietate sa nu ne deranjeze nimeni iarba verde aer curat

| AsU_2581 a răspuns:

La monako pe croazierabig grin

| Deeza explică:

Eu visez sa ajung in Maldive.:) Aici http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/......rstock.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand eram mic pe la 7 ani visam sa ajung in Las Vegas, insa pe la 19 ani viata de acolo ma obosea, un ritm prea alert, lumea se grabea in stanga in dreapta. Eu nu visez repedelaughing
Bravo happy Eu am ajuns in Maldive si cred ca a fost de vis, acolo am intalnit si persoana iubita... Iubesc locul asta si imi face placere sa revin acolo.
Insa daca ajungi la Cancun, Mexic, iar o sa fie un vis. Superb! Am ramas fara cuvinte cand am zarit peisajul.
Copacabana plaja distractiei, unde simti ritmul muzicii si nu poti dormi noaptea. Hawaii, Republica Dominicana. Locatiile astea le iubesc, vise implinite.
Sardinia, Italia, este foarte frumoasa, cea mai albastra apa din Marea Mediterana; apa fina, placuta atunci cand te scufunzi.
Monte-Carlo, Valencia... Da, de vis; Sunt multe, imi place sa calatoresc, macar cu amintirile sa raman.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa pot zice ca sunt implinita,, sufleteste``, sa am bani de buzunar:X:angryce buzunar, sa nu imi incapa in valiza:X), si sa stiu ca toate sentimentele catre prieteni si...(aici las loc liber deoarece as exagera zicand unele cuvinte) imi sunt impartasite. Locul unde ar trebui sa fie, pe aici, pe la mine prin zonawinking.

Întrebări similare