Simplu si eftin! Mergi la pravalie si cumperi asa: panime feliata, salam sibiu, sampanie mai eftina, ardei, apoi faci gustari si inviti prietenii. La multi ani! Noroc si succes!
Aaa, pai referindu-te la loc ai putea sa o faci pur si simplu acasa la tine, sau chiar si in natura ar fi frumos, asta depinde zona unde te afli![]()
. ai putea incepe cu niste decoratiuni, eu stiu, ceva simplu si atragator, nu baloane peste baloane si chestii(asta e parerea mea asta depinde).
aranjezi delicat o masa mare sau mai mik, depinde de nr invitatilor, cu mici decoruri ici colo, pahare, tacam, servetele cu modele etc.
iar ca mancare gasesti u sigur ceva... aperitivul continand ceva usor, rosii, salate, chestii, dupa, felul principal, felul doi, apoi mult asteptatul desert
care poate fi ori tortul ori ceva de la cofetarie sau poatre chiar preparat acasa.
la multi ani si sper sa te distrezi de minune![]()
Ca sa nu te mai complici acasa, poti sa le duci la Kfc, la pizza sau la Mcdonald's, tu alegi, si dupa la o prajitura.
La multi ani!
Pai daca nu vrei acasa. poti iesi in oras
iar daca vrei acasa... poti face un aperitiv mai simplu apoi felul 2
si tortul
tortul poathe fi de mai multe feluri(ti'l alegi uh)
nu pui foarte multe decoratiuni in ksa.ca sa nu para ca ai 2 ani si pui foarte multe balone si etc etc
pur si simplu askultaty muzicaa si incercaty sa va distraty
iar acum depinde de varsta pe care o implinesty
pentru ca poti iesi in oras
intr'un club ceva...cu prietenii/prietenele...sa va distraty:*
Ai putea sa iti organizezi ziua de nastere la un restaurant, la un suc, la o discoteca, la o pizza, la o cofetarie. Daca ai un loc de vacanta, o cabana de exemplu undeva printr-un loc linistit, iti aduci muzica ceva mancare suc, alcool daca esti mai mare, poti sa cumperi un tort de inghetata sau de care vrei tu. Ai putea sa mergi si la pistcina cu cativa prieteni.
Succes la alegerea locului unde vrei sa se desfasoare ziua ta de nastere.
Iti urez la multi ani! si sa ai parte de tot ce iti doresti :X.
...Pai e simplu mergi la magazin si cumpri hartie creponata si le pui pe perete in fotma de ce vrei uh si mai cumperi baloane cate vrei si le agheti pe hartia creponata si pui confeti in baloane si cand vine tortul spargi balonul mare cu confeti...
Cretzule întreabă:
LoOran_1745 întreabă: