| Andrrei a întrebat:

Cum credeti ca ii sta unui barbat mai bine cu barba sau fara barba, de curand a inceput sa-mi dea barba mai des, am lasat-o sa creasca crezand ca ma va avantaja ( toti spun ca asa este )...
Acuma nu stiu ce sa zic fac apel la femeile/domnisoarele cu gust pentru a concretiza ceva

7 răspunsuri:
| inna a răspuns:

Eu ii prefer pe cei fara barba.

| ◕matza◕ a răspuns:

Depinde si de fata si gusturile eihappy Mie una imi place fara barbahee heetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in primul rand faci cum crezi tu, oricum exista multe feluri in care iti poti lasa barba
cu ar fi:cioc, sau sa te razi si sa-ti lasi o linie de barba doar la margine(sper ca m-ai inteles) si mai sunt si altele, acum cauti si tu pe net sau intrebi pe altii dar astea mi se par la moda mai ales ciocul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie cand o sa-mi apara mai deasa barba vreau sa-mi lasbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie cand o sa-mi apara mai deasa barba vreau sa-mi las cioc

| Andrrei explică:

Sa nu credeti acum ca las asa pur si simplu abrba sa creasca precum aia in era preistorica totusi ii dau si eu forma zi de zi ...si am mai si tunso

| Alexandru_3646 a răspuns:

Barba te avantajeaza din punct de vedere al masculinititatii, iti da un aer mai puternic barbatesc. Acum depinde si de forma fetei tale si de felul cum iti creste barba.Important este sa te convinga pe tine. Apropo, tu de ce iti lasi barba? sa iti placa tie sau cauti cu orice pret sa fii placut de fete?