| aditzuu a întrebat:

Cum cuceresc o fata?(propun sa raspunda o fata cu EX de viata

3 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

In primul rand nu mi se pare corect sa va invatam noi sa agatati, sa cuceriti o fata.nici p noi nu ne-a invatat nimeni ci am invatat practicand.toti suntem diferiti, motiv pentru care toti cucerim altfel.toti avem altceva d pus in valoare si punem in valoare si trebuie sa punem in valoare altfel acel ceva.
nu e greu sa cuceresti o fata.trebuie sa fi tu! un zambet, o privire si primul pas este deja facut.
tot ce pot sa iti zic este sa nu incerci niciodata sa ageti o fata cu texte d p net sau cu texte invatate d la alti amici deoarece e urat! eu una nu suport baietii care vor sa ma agate cu texte d p net d genul:"tatal tau sigur a fost un hot deoarece a furat 2 stele d p cer si le-a pus in locul ochilor tai" cand aud asa ceva o iau la fuga oricat d mult mi-ar placea baiatullaughing. tot ce ar fi trebuit sa faca acel baiat e sa imi zica ca ii plac ochii mei, si era mult mai ok.
nu incerca sa joci un rol ca sa pari mai cool, deoarece nu poti sa il joci la nesfarsit si fata isi va da seama si atunci risti sa dezamagesti fata.fi tu! cine te place sa te placa asa.cine nu.mai sunt atat d multe fete p pamant, cat vezi cu ochiii

| bunny112 a răspuns:

Parerea mea.cred ca cuceresti o fata prin felul tau de-a fi nu incerca sa fii fals si sa-i satisfaci toate poftele, vb frumos si comportate ca un baiat obisnuit insa mare atentie nu orice fata se cucereste usor

| Ada... a răspuns:

Bunăhappy! Păi pentru a cuceri o fată trebuie sa fi tu însuţi şi să nu te prefacioh go on, apoi ar trebui să îi afli pasiunile, poate aveţi ceva lucruri în comun despre care aţi putea discuta. Lucrurile vor merge de la sine, stai liniştitwinking!
Multă bafta!

Întrebări similare