Destul de monotona si probabil chiar plictisitoare pentru cineva care priveste din exterior, dar nu ma pot plange si in niciun caz nu mi-ar placea sa am o viata agitata si plina de evenimente.
Foarte buna.Am mancare, pat comod, casa, baie, calculator, parinti cu care ma inteleg foarte bine si rude pe care le tolerez.Sunt in ultimul an de liceu pam pam pam.Mai ies la o bere cu baietii cand au si ei bani ca eu am mereu, mai fumam un cuiut alea alea.Super viata. Fara griji si fara stres, cred ca de asta sunt atat de chill.Ascult niste muzica alea alea pam pam pam.La scoala treaba merge parfum, fara griji.
Si eu care preferam vanilia
Caramelul la putere :3
Unica... E viata mea si prefer sa o țin pentru mine, nu sa o descriu aici. Viata e frumoasa daca STI sa alegi ce e mai bine pentru tine
Plictisitoare, anosta, o insiruire de zile parca fara de sfarsit, o pierdere de timp, un drum greoi, ce duce incet, prea incet, dar sigur, la sfarsitul izbavitor, un calvar, un cosmar, din care nu te poti trezi, un chin, Iadul, pedeapsa suprema, mania lui Dumnezeu, ura sortii, purgatoriul etc.
Tie?
Neagracaceara întreabă: