anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum e viata voastra? des cri e ti -o

12 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Destul de monotona si probabil chiar plictisitoare pentru cineva care priveste din exterior, dar nu ma pot plange si in niciun caz nu mi-ar placea sa am o viata agitata si plina de evenimente.

| Crazyfish a răspuns:

Un i a d.
Ce sa mai descriu?

| sappy a răspuns:

Banala

| zurick a răspuns:

Inutilă este cuvântul perfect.

| Sociopat a răspuns:

Foarte buna.Am mancare, pat comod, casa, baie, calculator, parinti cu care ma inteleg foarte bine si rude pe care le tolerez.Sunt in ultimul an de liceu pam pam pam.Mai ies la o bere cu baietii cand au si ei bani ca eu am mereu, mai fumam un cuiut alea alea.Super viata. Fara griji si fara stres, cred ca de asta sunt atat de chill.Ascult niste muzica alea alea pam pam pam.La scoala treaba merge parfum, fara griji.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De cacao.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Si eu care preferam vanilia laughing

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Caramelul la putere :3

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toate bune si frumoase. numai bine de cand m-am nascut si pana acum. poneii roz zboara deasupra la--- stai ca striga sefu", revin dupa cu mai multe basme.

| Me01 a răspuns:

Unica... E viata mea si prefer sa o țin pentru mine, nu sa o descriu aici. Viata e frumoasa daca STI sa alegi ce e mai bine pentru tine

| Glumet a răspuns:

Simpla happy

| Alphaking a răspuns:

Plictisitoare, anosta, o insiruire de zile parca fara de sfarsit, o pierdere de timp, un drum greoi, ce duce incet, prea incet, dar sigur, la sfarsitul izbavitor, un calvar, un cosmar, din care nu te poti trezi, un chin, Iadul, pedeapsa suprema, mania lui Dumnezeu, ura sortii, purgatoriul etc.

Tie?

Întrebări similare