Chestia este ca daca intri pe net si iti faci testul sa vezi ce ai fost intr-o viata anterioara, ai sansa sa descoperi ca poate nu ai fost o musca sau un purice cum spun altii. De ex. eu l-am facut si mi-a iesit ca am fost barbat prin nordul japoniei prin anul 1075 si nu vad cum puteam sa trec prin ce am trecut acum tinand cont ca sunt in Romania iar in "viata anterioara" eram in nordul japoniei. asa ca tot caut o explicatie mai plauzibila. Cineva mi-a spus cum ca se poate ca cei de "sus" sa fi gasit o solutie de calatorit in timp si modificand ceva in trecut iti da senzatia aceasta de deja-vu.
). Nu stiu ce sa mai cred...
Buna!
Poi de explicat, si eu patesc si ma sperie cateodata am senzatia ca locurile unde ma aflu imi sunt cunoscute si ca am mai fost acolo.Se spune ca acest sentiment este dat de intamplari dintr-o alta viata sau vise. Unde poate erai odata un caine, o musca
)
Tuturor ni se intampla, parerea mea este ca sentimentul de deja-vu vine dintr o viata anterioara si un episod pe care l am trait o data sau de mai multe ori cateodata este un sentiment placut
se spune ca asta visezi si da exact cum spunea aalina erai o musca un caine sau chiar un purice