Buna, ca sa devii expert trebuie sa fi activa pe site, sa dai cat mai multe raspunsuri inteligente, amuzante, folositoare, sa ai cat mai multe fundite; titlul este desemnat de catre administratorii site-ului dar banuiesc ca conteaza si parerea celorlalti utilizatori, asa cred dar nu sunt sigura, in fine.Ideea e ca tot mai multi sunt experti, nu stiu daca cu merit sau fara ca nu sunt in masura sa judec, dar cred ca nu are asa mare importanta sa fi sau nu expert, daca ai fi expert ar insemna sa fi perfect, sa ai parte de critici pentru.fiecare greseala.Acest site e pentru. a ajuta si fi ajutati, nu cred ca niste fundite si un chenar poate face minuni, pana la urma fiecare isi cunoaste capacitatea si intelepciunea, cum sa zic... oricine poate fi expert, fi mereu tu insuti si nu aspira la mai mult, incearca sa fi utila celor care au nevoie de un sfat, bafta.
Sa ajunti neconditionat, sa fii cat mai folositoare, si in timp, daca ceilalti vor considera ca meriti, te vor propune pentru "Expert TPU".
Succes!
Bună.
Activitatea pe site, răspunsurile date să fie pontate ca inteligente şi folositoare, nu adunci atingere imaginii celorlaţi, nu jigneşti şi numărul de fundiţe!
Pa, pa.
Dand raspunsuri folositoare si inteligente si sa ai foarrrteee multa activitate pe site, dar ce-ti trebuie tie expert, te face mai mare mai tare? Te incalzeste cu ceva?
Scapand de obiceiul de a mai fura raspunsurile altora crede-ma este rezolvarea la problema ta