| CasianaRaluca a întrebat:

Cum pot sa fiu indiferenta? Cel mai bun prieten al meu vorbeste cu fata care are dusmanie pe mine si imi vrea face rau tot timpul.Eu mi-am deachis sufletulin fata lui si imi pare foarte rau ca am facut asta pentru ca el o sa ii spuna ei tot ce am vorbit.Dar eu il iubesc ca si prieten si nu am cum sa fiu indeferenta fata de el.Ce pot sa fac? El nu o sa ne mai bage in seama...a zis ca nu poate veni cu noi ca el merge la ea.Stiu trebuie sa fiu indiferenta ( sa nu imi mai pese de el, sa il ignor) dar nj pot face asta.Ea il influenteaza sa nu mai stea cu noi...Eu ce pot sa fac?

6 răspunsuri:
| Deliiiia a răspuns:

Nu poti face nimic, doar sa accepti decizia lui si daca e intr-adevar gresita, a tunci se va intoarce la grupul vostru de prieteni.

| CasianaRaluca explică (pentru Deliiiia):

Chiar ai avut dreptate! El s-a reintors la noi...dar nu stiu daca mai e prieten cu fata aceea happy

| Deliiiia a răspuns (pentru CasianaRaluca):

Ma bucur ca asa s-a intamplat. happy

| CasianaRaluca explică (pentru Deliiiia):

Acuma nu mai suntem prieteni...el a vrut asta dar eu ma bucur fiindca ma vorbea pe la spate...si acuma incearca sa ma faca geloasa cu o colega. darnu imi pasa fiindca sunt indiferenta.si el va realiza ce mare greseala a facut si ii va parea rau.eu am alti prieteni mult mai buni care maiubesc :** Mersi :*

Răspuns utilizator avertizat