| CasianaRaluca a întrebat:

Cum pot sa fiu indiferenta? Cel mai bun prieten al meu vorbeste cu fata care are dusmanie pe mine si imi vrea face rau tot timpul.Eu mi-am deachis sufletulin fata lui si imi pare foarte rau ca am facut asta pentru ca el o sa ii spuna ei tot ce am vorbit.Dar eu il iubesc ca si prieten si nu am cum sa fiu indeferenta fata de el.Ce pot sa fac? El nu o sa ne mai bage in seama...a zis ca nu poate veni cu noi ca el merge la ea.Stiu trebuie sa fiu indiferenta ( sa nu imi mai pese de el, sa il ignor) dar nj pot face asta.Ea il influenteaza sa nu mai stea cu noi...Eu ce pot sa fac?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Deliiiia a răspuns:

Nu poti face nimic, doar sa accepti decizia lui si daca e intr-adevar gresita, a tunci se va intoarce la grupul vostru de prieteni.

| CasianaRaluca explică (pentru Deliiiia):

Chiar ai avut dreptate! El s-a reintors la noi...dar nu stiu daca mai e prieten cu fata aceea happy

| Deliiiia a răspuns (pentru CasianaRaluca):

Ma bucur ca asa s-a intamplat. happy

| CasianaRaluca explică (pentru Deliiiia):

Acuma nu mai suntem prieteni...el a vrut asta dar eu ma bucur fiindca ma vorbea pe la spate...si acuma incearca sa ma faca geloasa cu o colega. darnu imi pasa fiindca sunt indiferenta.si el va realiza ce mare greseala a facut si ii va parea rau.eu am alti prieteni mult mai buni care maiubesc :** Mersi :*

| CasianaRaluca explică (pentru telefonistu):

Acuma nu mai suntem prieteni dar mi-am gasit un prieten adevarat pe care il iubesc mult! Si am realizat ca nu mai am nevoie de el fiindca ma facea trista si ma vorbea pe la spate...si acuma ma vrea face geloasa cu o colega si lucrul asta mi se pare o mare PORCARIE. happy