| calexiandra a întrebat:

Cum pot sa-mi fac unghiutele patrate? Explicati-mi va rog happy

Răspuns Câştigător
| CorinaaM a răspuns:

1.trbuie ca partea unghei (care este crescuta )sa aiba in jur de 3 mm 2.iti trebuie o pila 3.iti pui degetul pe masa si apoi fixezi pila perpendicular pe deget 3.incepi sa misti pila in standa si in dreapta pana colturile unghiei au 90 de grade 4.pentru a nu se agata (colturile in special) aseaza pila in dreapat / stanga coltului si incearca sa pilesti foarte putin din colturi (adica doar dai o data cu pila e coltul unghei - intr-o singura directie) fundita... puppy dog eyes plz...

2 răspunsuri:
| BambiSd a răspuns:

Mai intai trebuie sa iti tai colturile(in cazul in care ai colturi). Apoi iti pilesti un pic marginile ca sa nu agate, dar nu foarte mult pentru ca dupa aia vor deveni din nou rotunde. Trebuie sa ai unghia destul de mult crescuta, ca apoi sa tai varful unghiei ca sa fie la acelasi nivel cu marginile. Dupaia pilesti din nou in forma patrata si Voila! big grin Sper sa intelegi ce ti-am zis si sper sa functioneze. Manechiura placuta! :*

| ImNotPerfect a răspuns:

Pai iti lasi unghiile sa creasca si ti le tai in forma dreapta, sau te duci la manichiura.big grin

Întrebări similare