| tinu64 a întrebat:

Cum pot sa pun liniuta verticala sus inainte si la sfarsitul cuvantului de pe tastatura unui laptop Acer.

5 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Liniuta verticala sus fiind ce? Apostrof? --> ' Ghilimele se pun inaintea si la sfarsitul cuvantului, "bla bla bla", shift si tasta pe care sunt ghilimelele, sau daca nu scrie pe tastatura, caut-o. tongue Ti-as zice cum sa iti vezi tastatura daca ai windows 7, dar mi-e ca te bag in ceata. Sa zici daca totusi vrei.

| tinu64 explică (pentru Mădă0611):

Multumesc Mada.Am windows 7, nu este vorba de apostrof sau ghilimele, este vorba de o linie verticala dar pe jumatate.La mine pe tastatura este pus semnul la tasta 1.

| Mădă0611 a răspuns (pentru tinu64):

Scuze, dar tot nu inteleg. Pe tasta 1 e semnul exclamarii, "!", apesi tasta shift si tasta 1 in acelasi timp.

| tinu64 explică (pentru Mădă0611):

Ok.Pe tasta 1 este semnul exclamarii si in partea dreapta jos mai am doua liniute verticale de care eu am nevoie si nu stiu cum sa o pun.

| Mădă0611 a răspuns (pentru tinu64):

¦? :))
Daca da, trebuie sa iti pui limba engleza (uk) la tastatura (control panel --> clock, language and region --> region and language --> keyboards and languages --> change keyboards --> add - english united kingdom http://i.imgur.com/YrhM7Xg.png --> ok --> apply. Schimbi limba cu alt + shift si scrii simbolul apasand alt din dreapta ta si tasta respectiva, 1 in cazul tau, cu putin timp diferenta intre tastari, sau poti da copy-paste de aici, sau daca scrii in word, il gasesti la insert --> symbol...