| sweetys a întrebat:

Cum pot sa scap de un obsedat? De curând mi-am schimbat locul de munca și unui coleg i s-a pus pata pe mine. La modul ca în tura de noapte (la 1 noaptea) ma suna pe telefonul de servici doar ca să îmi zică ca ii e dor de mine și ca voia sa îmi audă vocea sau vine și sta în birou pana ii fac actele și se uita la mine insistent, în condițiile în care eu l-am văzut de doua ori în viata mea. Ca sa nu mai zic ca are dublul vârstei mele și are copii mai mari decât mine. I-am zis și eu și colega mea ca nu vreau sa am nici o treaba cu el, dar devine enervant, a făcut ditamai scena ca de ce l-am blocat pe Facebook. Plus ca a implicat-o și pe colega mea și încă un tip care nu mai lucrează la mine la munca. Efectiv ma depășește situația. Ultima varianta este de a merge la șefi, dar parca ar fi prea de tot.

7 răspunsuri:
| ruxi a răspuns:

Nu iti fie frica sa te duci la politie.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu ar fi deloc prea de tot. Se cheama hartuire.

| Celcestietot a răspuns:

Am cunoscut si eu asemenea ciudati. Ii spui cu frumosul, daca nu merge asa, te duci la sefi si ca o ultima varianta, apelezi la politie.

| Sofer a răspuns:

Ii place de tine.

| Emma30555 a răspuns:

Nu i da nici un fel de atenție iar când insista sa vorbească cu tine spune cu frumosul ca hartuirea e ilegala, ca tu ai prieten și ca nu vrei sa te deranjeze cu nimic, dacă nu încetează mergi la șefi apoi îl poți reclama și la politie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor Habar n-am. Conteaza si statutul social al persoanelor implicate, ca sa fi crezut/a si ca sa scapi de el. Daca nu vrei sa schimbi locu de munca, incearca sa schimbi postu sau tura. Si asigura-te ca nu ai 2 dusmani care conspira impotriva ta pentru el pana ajungi sa vorbesti la superiori.
Poate fi vreun drogat, alcoolic sau sa aiba ceva probleme (cu apropiatii), vorbind random cu persoane straine (am patit-o si eu). Deci, incearca sa nu il lasi sa te afecteze psihic sau emotional, daca zici ca omu e un strain, daca vine dupa tine o sa fie grav, ia pe cineva cu tine. De psihiatru el are nevoie, nu trebuie sa "intri in boala lui". Rude n-ai? Ia o persoana reala langa tine, sau cel mai bine, in cazul in care este prin zona, cheama un superior (gasesti tu motiv).

| EntertainYou a răspuns:

Ar fi prea de tot sa mergi la sefi?
Dar ce-ti face el nu e?