Am cunoscut si eu asemenea ciudati. Ii spui cu frumosul, daca nu merge asa, te duci la sefi si ca o ultima varianta, apelezi la politie.
Nu i da nici un fel de atenție iar când insista sa vorbească cu tine spune cu frumosul ca hartuirea e ilegala, ca tu ai prieten și ca nu vrei sa te deranjeze cu nimic, dacă nu încetează mergi la șefi apoi îl poți reclama și la politie.
Habar n-am. Conteaza si statutul social al persoanelor implicate, ca sa fi crezut/a si ca sa scapi de el. Daca nu vrei sa schimbi locu de munca, incearca sa schimbi postu sau tura. Si asigura-te ca nu ai 2 dusmani care conspira impotriva ta pentru el pana ajungi sa vorbesti la superiori.
Poate fi vreun drogat, alcoolic sau sa aiba ceva probleme (cu apropiatii), vorbind random cu persoane straine (am patit-o si eu). Deci, incearca sa nu il lasi sa te afecteze psihic sau emotional, daca zici ca omu e un strain, daca vine dupa tine o sa fie grav, ia pe cineva cu tine. De psihiatru el are nevoie, nu trebuie sa "intri in boala lui". Rude n-ai? Ia o persoana reala langa tine, sau cel mai bine, in cazul in care este prin zona, cheama un superior (gasesti tu motiv).