| Riot a întrebat:

Cum poti ajuta o persoana indoctrinata religios sa inteleaga ca toate religiile existente cu toti zeii si toate dogemele lor sunt inventate de catre oameni?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Nu incerca sa schimbi omul. E inutil. Eventual incearca sa ii deschizi ochii, dar daca vezi ca numai o cale stie sa urmeze, lasa-l. El te considera un pacatos care va infuda Iaduloh go on
Nu lasa diferentele religioase sa rupa o prietenie

3 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu cred ca ai nici o sansa. O sa te auda dar n-o sa te asculte! Las-o in religia ei, sa fie fericita! De ce o tulburi?

| Firefly a răspuns:

raised eyebrowsVorbesti de parca acea persoana greseste cu ceva daca accepta sa creada toate lucrurile referitoare la religie. Puteti discuta despre acest subiect, dar nu o vei reusi sa o convingi.Fiecare e liber sa creada in ceea ce vrea.
(batting eyelashesCine stie... Poate acea persoana chiar in momentul acesta se gandeste cum sa te convinga ca esti un pacatos...)

| RUMBURAK a răspuns:

Nu cred ca toate religiile si dogmele sunt doar inventi.in fiecare dogma e adunata intelepciune de mi de ani si principi morale solide.ca apoi preoti sau samani sau cum s-or mai fi chemand au denaturat principiile de baza ale dogmelor religioase e un alt discurs.nu incerca sa il faci tu sa inteleaga adevarul tau.cauta un punct de intalnire in discutiile voastre.cu cat ai sa incerci sa il indepartezi de conceptiile lui te va privi ca pe un ateu si se va inchide in el.prin discuti sunt sigur ca veti ajunge la un compromis.

Întrebări similare