| ÐianaOnlyMusic a întrebat:

Cum sa fiu o fata mai perversa si rea?!winking cel care imi da raspunsul cel mai bun ii voi trimite un mesaj cu motivul intemeiat "dc vreau sa fiu rea"winking )

Răspuns Câştigător
| Irina_6314 a răspuns:

Nu trebuie sa fii neaparat "perversa si rea" in cazul in care ti s-a intamplat ceva mai grav,,,

Tot ce trebuie sa faci e sa fii smechera, adica sa faci tot ce vrei u, fara sa tii cont de ce spun altii. In cazul in care este vorba de un baiat si vrei sa-i dovedesti ca nu numai el este "pervers", poti sa te comporti indiferent cu el, te intreaba ceva ii rasp monosilabic(da, nu, nu stiu, poate...), ii arati ca pur si simplu nu te mai intereseaza,,, te porti urat cu el si asa mai departe, si in cateva zile hai sa zicem o saptamana n-o sa mai suporte, o sa-si dea seama ca nu se poate "pune" cu tine si o sa ti-o recunoasca.

In cazul in care pur si simplu te-ai saturat sa fii fetita aceea sensibila, cuminte, ascultatoare, poti incerca sa fii mai deschisa, sa incepi sa glumesti mai mult, daca iti zice cineva ceva, tu sa faci contrariul, intr-un cuvant "eu dau tonul, nu voi" si stii u :domina sa nu fii dominat!

sper ca ti-am fost de ajutor:*:*:*:*

1 răspuns:
| thegreatgatsby a răspuns:

Lol