Te rog, nu incerca. Bietul de el s-ar simti penibil, l-ar face sa para mai putin masculin, iar ce barbat ar vrea asta?
Barbatii sunt sexul tare, sunt puternici si independenti, daca tu folosesti, puiuţ, iepuraş, ţumpi...ii ranesti involuntar orgoliul, in loc sa i-l gadili.
Faptul ca ii diminueaza puterea sau „chestia" nu este lucrul care l-ar face foarte fericit.
Tembelilor le plac de obicei "pisi, motan, cotoharla". chestii inteligente de genul.
Ps: ups, a 3 e pentru fete. greseala mea.
Asa e, ai dreptate
Nu ii dau dreptate lui Madyddd. Sunteti intr-o relatie, sau amici? Pana la urma va spuneti pe nume si gata, nu? Oricarui baiat ii place sa fie alintat de persoana pe care o iubeste, si invers.
O sa vina de la sine, nu iti face probleme aici.
" Oricarui baiat ii place sa fie alintat de persoana pe care o iubeste, si invers" daca ai 15 ani poate. in rest e penibil sa auzi "pisi" si au amundoi peste 20 de ani.
Sa inteleg ca tu ii spui iubitei/iubitului pe nume? Really? Sau poate o alinti cu "fa " cine stie.
Cu "fa" vorbesc doar boschetarii crescuti de animale. si da ii spun si imi spune pe nume, pentru ca imi place numele ei. nu ai nevoie de "Pisi""pisicuta" si prostii infantile de genul. dar daca ai 15 ani ce pretentii am eu.
"Sa inteleg ca tu ii spui iubitei/iubitului pe nume? Really?"
. cred ca am citit-o de 10 ori pana acum, si ma amuza cu cat o citesc mai mult. serios, cati ani ai? acel "really" ma da pe spate.
Oh, pai sa nu te mai dea pe spate, o sa folosesc "serios". Ca Sa intelegi si tu =]] eu am inteles ca este o tara libera, dar te rog. mai usor, cu prostia... ca ne faci tara de ras...
si acum serios, macar la inceputul relatiei si tot o alintai tu cumva. Lasa.ma cu "imi place numele ei" si vrajeli de genul. Sunt fumate de mult astea
iar daca Nu intelegi limbajul, mai iesi si tu in lume. Sau in cel mai rau caz, mai navigheaza pe google. Sfat: nu mai intra pe TPU sa dai sfaturi degeaba. Bye-bye.
Copile cca tine fac tara de ras, oricum se stie ca Romania e plina ori de oameni prosti ori de cocalari (lasand la o parte oamenii inteligenti).
"Sunt fumate de mult astea" pentru copii prosti ca tine cred ca nu sunt "fumaturi" voi care faceti sex la 14 ani si va credeti mari adulti dar sunteti doar niste ratati in devenire care la 20 de ani inca mancati banii parintilor. La bac picati an de an cam 70% atat de prosti sunteti dar pentru "alinturi" numai sunteti prosti. app, nu e fac Romania de ras, am trecut liceu din prima cu 9-42 si muncesc de an, taraturile ca tine care merg prin parc sa faca spalaturi bucale doar sa vada altii, fac tara de rusine. si eu tembel dau in mintea unei copile copac de 15 ani. si-a ales cine sa imi zica mie ca fac tara de ras
, "mai iesi si tu in lume" lasa tu fb ala unde va prostituati pentru un penibil de like si mai iesi in lume mai vezi ce inseamna sa fi decent nu o idioata.