Incearca sa nu mai pui totul la suflet. Incearca sa ignori unele lucruri, si iti vezi de treaba ta.
Stii cum se spune : ''Te faci ca nu auzi''.
Succes.
Gandeste-te ca daca toti am fii asa am fii o lume plina de morocanosi, oameni stresati, plictisiti, si am ajunge sa nu ne mai suportam
. Gandeste orice si din perspectiva celuilalt
. Poate nu a vrut sa te supere chiar asa de tare...
Buna!
Off,@inna
.
Asta tare as vrea sa aflu si eu, sunt exact ca tine.
Din orice prostie mica pot sa ma enervez si sa stau asa ore in sir.
Gandeste-te ca exista posibilitatea ca persoana care te-a suparat a facut-o din adins. Tu nu vrei sa o faci sa aiba satisfactia ca a reusit, nu? Atunci o sa-ti revi doar ca sa nu ii faci pe plac persoanei care te-a demoralizat.
Ignora si sa vezi ca cel care incerca sa te supere o sa se enerveze ca n-a reusit...eu una m-as oftica daca cineva m-ar ignora cand vreau sa fiu rautacioasa...
Si eu ma consumam inainte din orice, acum mai putin. e greu sa fii prostu tuturor cand toti te iau la misto. invata sa raspunzi la replica(pentru ca doar asta sunt: niste replici care te inteapa. inteapa-i si tu pe ceilalti, e distractiv), da-te dupa ceilalti, nu faci nimic daca taci din gura, mai rau faci. s-ar putea sa fii inadaptata social, tu si cioko19. mai cautativa pe voi insiva si vedeti unde puteti schimba ce nu e bine, poate si cu ajutoru unui psiholog