| inna a întrebat:

Cum sa nu mai fiu atat de suparacioasa?hee hee Ma consum din orice...

Răspuns Câştigător
| Pho3nix a răspuns:

Incearca sa nu mai pui totul la suflet. Incearca sa ignori unele lucruri, si iti vezi de treaba ta.
Stii cum se spune : ''Te faci ca nu auzi''.

Succes.

10 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Gandeste-te ca daca toti am fii asa am fii o lume plina de morocanosi, oameni stresati, plictisiti, si am ajunge sa nu ne mai suportamlaughing. Gandeste orice si din perspectiva celuilaltbig grin. Poate nu a vrut sa te supere chiar asa de tare...big grin

| inna explică:

@criticule ai vrea tu phbbbbt

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Off,@innahappy.

Asta tare as vrea sa aflu si eu, sunt exact ca tine.

Din orice prostie mica pot sa ma enervez si sa stau asa ore in sir.

| antonius74 a răspuns:

Gandeste-te ca exista posibilitatea ca persoana care te-a suparat a facut-o din adins. Tu nu vrei sa o faci sa aiba satisfactia ca a reusit, nu? Atunci o sa-ti revi doar ca sa nu ii faci pe plac persoanei care te-a demoralizat.

| danut a răspuns:

Cu timpul..iti va trece. happy

| mihaelanikol a răspuns:

Ignora si sa vezi ca cel care incerca sa te supere o sa se enerveze ca n-a reusit...eu una m-as oftica daca cineva m-ar ignora cand vreau sa fiu rautacioasa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este greu sa te abtii, dar cu putin exercitiu, merge.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai consuma asa tare ca ai sa ramai goalarolling on the floorsi nu am timp sa vin ca sa te incarcrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai pune totul la inima. Zambeste. Intoarce spatele, arata indiferenta si atunci nu vei mai fi tu cea care se consuma.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu ma consumam inainte din orice, acum mai putin. e greu sa fii prostu tuturor cand toti te iau la misto. invata sa raspunzi la replica(pentru ca doar asta sunt: niste replici care te inteapa. inteapa-i si tu pe ceilalti, e distractiv), da-te dupa ceilalti, nu faci nimic daca taci din gura, mai rau faci. s-ar putea sa fii inadaptata social, tu si cioko19. mai cautativa pe voi insiva si vedeti unde puteti schimba ce nu e bine, poate si cu ajutoru unui psiholog

Întrebări similare