| PunkyA a întrebat:

Cum v-ati descrie camera?

Răspuns Câştigător
| Alisa a răspuns:

Speciala pentru mine, am contribuit la ea mult si tot ceea ce am facut inauntrul ei a fost cu multa dragoste.hee hee

Am un poster cu un personaj pe care il iubesc, imi place felul lui de a fi. inimioare pe pereti, fluturi lipiti, niste fluturi care atarna de lustra, poze cu cei pe care ii iubesc lipite peste tot, nelipsitele mele iconite love struck, funda de la buchetul de 18 ani de la iubitul meu e imensa, 3 oglinzi mari pe cate un perete (sunt obsedata de chestia asta), am biroul unde imi sunt toate accesoriile, un perete este ocupat tot cu sifonierul meu imens alb love struck, intr-un colt al camerei exact langa fereastra am patul cu cei 3 ursi imensi din plus (fiecare e de la cineva drag) si pe sifonier sus de la un capat la altul am numai jucarii de plus, am o masa unde este pus un televizor mic (desi nu ma uit, il folosesc doar pentru DVD-uri), langa pat am inca o masa cu niste lucruri de ale mele si veioza (mai citesc seara inainte sa merg la somn) si pe o parte din sifonier am lipiti fluturi tot felul de "forme". Peretii sunt un verde deschis care imi dau o pace interioara iar pe jos am parchet cu un covor de culoare crem.

Numai bine!
Cam asa arata camera, dar mult mai frumoasa in realitate.

7 răspunsuri:
| nobody_9468 a răspuns:

Unica.
Sa-ti psun si de ce:pe un perete am un citat scris cu var alb, apoi literele colorate cu markere, deasupra lui am 4 maini{ale mele} la fel colorate in 4 culorihappy. Am postere multe:cu animale si cateva vedete.Pe dulap mi-am scirs niste melodii si cateva chestii care sa-mi aduca aminte cum au inceput anumite lucruri{inceputul iadului in viata mea si nu glumesc}, pe sus la spoturi am niste chestii care atarnahee hee. Undeva langa perete{pe podea} am o vaza cu papura{de acum 2 zile de la padure} un trandafit ofilit si frunze de toamna. Apropo, in seara le-am adunat, persoana cu care eram cand le-am adunat mi-a zis ca-s stresata{are dreptate} iar pe drum spre casa o femeie ma intreaba ce fac cu el si i-am zis ca asa imi place mie, mi se par frumoase, femeia aceea si-a facut cruce la care la un moment dat se uita cu compatimire si ciudatenie la mine. N-a putut sa inteleaga ca de fapt asa imi arat eu copilaria:adunand fruze colorate si flori de campstraight face. Multi nu pot intelege asta.
In camera m, ea gasesti multe, acum cateva zile aveam flori de camp{niste boschetilaughing} intr-o doza de energizantlaughing.

Bafta.

| Razvan a răspuns:

Ordonata.Am o boala pe chestia asta. Daca nu este totul ordonat nici macar nu pot gandilaughing

| Vizitiul a răspuns:

Camera este atata de goala, dar totusi plina...Nu ma astept sa intelegi cevalaughing.

| Anduciu a răspuns:

Haotica.Eu si sora mea geamana impartim camera si amandoua suntem la fel de dezordonate.
Deci imagineaza-ti o camera dezordonata si ridica dezordinea la patrat.laughing

| Libelle a răspuns:

O incapere in care se gaseste un pat mare mare lipit de perete, cu capul inspre fereastra, pe care e asezata o lenjerie alba cu albastru, pe jos covor, o comoda unde imi tin hainele, la capul careia e oglinda cu farduri, de-lea de par, parfumuri, creme si ce mai am eu acolo.
in coltul celelalt e televizorul pus pe altfel de comoda dar mai inalta si fara usi, ce are doua incaperi(una pentru dvd si alta pentru carti/caiete), si niste rafturi in care am pus cd-uri, incarcatoru de la tel, castile si d-astea.
doua usi -ce imi transforma camera in gara, vesnic trece cate cineva. o soba si pernita de pus pe jos pe care o pun langa soba si stau pe ea cand mi-e frig.
totusi.cum e el, e locul meu unde sunt lasata in pace sa fac ce vreau.

| andreea_1561 a răspuns:

Camera mea, locul unde ma simt cel mai bine. In camera mea ma simt ca imtr-un basm. Peretii sunt verzi ca smaraldul, covorul pufos, verde ca iarba, imi da senzatia ca plutesc printre nori pufosi.
In camera mea predomina verdele. Este o camera luminoasa si spatioasa.Patul larg care te indeamna la visare, este situat in mijlocul camerei, acoperit cu o lenjerie portocalie si cu multe pernute mici si pufoase.Biroul este asezat aproare de pat.Este de culoare maro deschis.Langa pat de afla doua noptiere mici, pe care este asezata o veioza care lumineaza pe tot parcursul noptii.Biblioteca plina cu carti este situata pe partea dreapta a patului este maro.In coltul din stanga camerei este amplasata o masuta pe care sta televizorul.Imi place mult acest lucru deoarece pot viziona emisiunile mele preferate, din pat fara a ma ridica din el.Pe peretele din stanga camerei se afla un tablou drag sufletului meu ce reprezinta un cos cu liliac, cu nuante de lila si alb imaculat.De cate ori il privesc imi creeaza o stare de liniste si buna dispozitie.
imi place mult camera mea, deoarece ma reprezinta ca fiind o fire calma si mereu bine dispusa precum culoarea calda predomonanta -de verde deschis.
Sper sa intelegi ceva. BAFTA.

| totipentruunull a răspuns (pentru Alisa):

frumoasa descriere oarecum! D

Întrebări similare