| pampam_1804 a întrebat:

Cum vezi tu, viata?

Răspuns Câştigător
| Fifylici a răspuns:

Viata este ca o secena de teatru.Fiecare dintre noi are un anumit rol intr-o piesa, lumea ne priveste ne admira si ne aplauda iar cand se trage cortina totul i-a sfarsit!

10 răspunsuri:
| aleeee a răspuns:

Nastere.Iubire.Moarte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca pe un lucru atat de frumos si care, din pacate, ca orice e frumos se termina prea repede!

| raisssa a răspuns:

E trista daca stai s-o privesti...crying

| Irina117 a răspuns:

Bună! Eu cred că viaţa trebuie trăită bine! Şi nu să o irosim. E doar una! Trebuie să zâmbim orice ar fi! Să privim apusul şi răsăritul ca şi cum ar fi ultimul! Să ne bucurăm de fiecare clipa şi să trăim momentul care ne face fericitlove struck

| Razvan a răspuns:

O pasare fara aripi condamnata sa moara in nestiintasad

| Elena1234456 a răspuns:

Nu o vad, o traiesc - viata este asa cum ti'o faci.

Răspuns utilizator avertizat
| OanaG a răspuns:

Pentru mine viata e o provocarehappy big grin

| aumih16 a răspuns:

Viata incepe sa devina grea dupa varsta 19 ani pana atunci esti chipurile vorba vine ceva mai linistit dupa aia simti ca se strange totul ca un lant oricum viata nu a fost niciodata roz rosu albastru verde galben violet etc dar nici alba sau neagra viata propriu zis spus nu are o culoare anume e simpla oricum nu tineretea e urata cea mai urata e de fapt batranetea ca pielea ti se zbarceste intr-un hal fara de hal cu riduri peste tot parul albeste si altele oricum tineretea e cea mai frumoasa si trebuie sa stii si sa profiti de ea sa o traiesti sa o simti cat o mai ai ca pe urma numai deja la batranete simti ca uita lumea de tine si gandul te apropie tot mai mult de moarte decat de viata sigur ca ea adica viata poate descrisa in multe moduri

| aumih16 a răspuns:

Un alt lucru deprimant ar fi ca ajungi la batranete si iti pui tot de felul de ganduri cum ar fi oare ce rost a avut viata mea cat am fost tanar numai imi amintesc daca am facut ceva sau nu oricum e deprimant ca sunt si oameni de astia sau cazuri din astea dramatice

Întrebări similare