90% din accidente se intampla cand citesti poeme.Morala:Mai bine o nuvela, un basm ceva
Rebela, ce versuri, ce mare potriveala
De mă luă o mare cufureala,
Am plâns si am oftat la greu
Si-am terminat catrenu' tocmai in veceu.
``S-au ras de mine`` - ai grija la gramatica
Se zice ``Au ras de mine``.
In rest e totul ok.
In primul rand versurile ies din sfera cunoasterii umane, filozofia elucubratiilor se complace in sufletele cititorilor. Izbit de atata informatie poetul isi linge ranile in metafizica clitorisului, iar asezarea in pagina imi aduce aminte de van gogh(adica Gogu Dubita in traducere free)
Melodia "iesita" la care faci referire(oricum eu cred ca ar intra mai degraba) ar putea inlocui otravurile de sobolani din rafturile magazinelor.
Da-i fundita altuia, eu nu mai vreau...
Ce parere sa avem? Te chinuie talentu', da' te chinuie greu de tot
In fine, vad ca te-ai ofticat cind ai auzit critici. Probabil te asteptai sa primesti doar laude, asa ca n-o sa-ti spun ca habar n-ai ce-i aia gramatica sau ca ti-e foame si d-aia halesti cite un "i" pe ici pe colo. Hai sa nu-ti spun nici ca manelele sint mai reusite, ca te bosumfli de tot. In rest, cum zice si ANDRA, totul e ok... daca a mai ramas ceva in "restul" ala
Dragî rebela, ieu ti înţăleg prefect şî sunt alăturea di tini. La tăţi n-i greu, însă duoar harticştii hadevăraţi răuşăx să-ş’ trancspună sentimentili într-un aseminea mod cum ai răuşât matali. Matali şî eu, cî, într-un muoment di uşurari (ieram pi viceu, adicî), în cazul mieu, ham scriat şî mânuţa mia ceva. Sângura diferienţî îi cî mia s-ar putea sâ-mi iasă duouă melodii, în loc di una. Da-i ghini sî aşa, nu?
1. Câte am pierdut eu în veaţa mea:
Doi kile de cartofi, una bucată rebela.
Promit sa te citex furibund,
Dacă mi se va muta fundu-n minte şi mintea-n fund.
2.De-atâtea ori am plâns şi am oftat,
Din cauza arsurilor pe cerebel ce mi-ai provocat,
Crezându-te artistă,
Deşi toţi îţi spuneau că eşti doar o...hmm, pistă.
3.Am vrut să iert, am vrut să uit, dar oare?
M-am răzgândit din pu...ră întâmplare,
Că când îţi arde capu’ tare,
Te ia cu frig de la picioare,
Hai, pa, te critic data viitoare.
Anda1199 întreabă:
anonim_4396 întreabă: